Nasıl yani hocam2 tane ayrı PCI-e kablosu takabilirsin. 2'ye ayrılması yetişmez diye uzatılmış hali.
Dediğim gibi sadece bu kablo var bu da ikiye ayrılmış2 tane ayrı PCI-e kablosu takabilirsin. 2'ye ayrılması yetişmez diye uzatılmış hali.
Nasıl sadece bu var? İnternet sitesinde 2 tane pcie kablosu 1 tane 12v kablosu olduğu gözüküyor. Emin misiniz?Nasıl yani hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim gibi sadece bu kablo var bu da ikiye ayrılmış
Kullandığın PSU A750BN. 2 tane PCIE 6+2 pin var. O kabloların her biri 150 W veriyor. 9070 xt 317 W TDP ile çalışıyor.Nasıl yani hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim gibi sadece bu kablo var bu da ikiye ayrılmış
Güç kaynağınızda yeterli giriş çıkış mevcut 2 adet 8 pin güç çıkışı olacak direkt olarak onu bağlamanız yeterli.Merhaba arkadaşlar Sapphire 9070xt ekran kartım var psu olarak da MSI MAG 750 BN var PSU dan gelen hangi kabloları takmam gerekiyor şöyle tek bir kablodan 2 tane baş ayrılıyor PCle diye bu doğru kablo mu her ikisi de 6+2 pine sahip ben mi yanlış taktım
Aynen bu şekilde gözükmekte kabloların.Kullandığın PSU A750BN. 2 tane PCIE 6+2 pin var. O kabloların her biri 150 W veriyor. 9070 xt 317 W TDP ile çalışıyor.
İyi bak, o kablonun aynısından bir tane daha var
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben mi yanlış bakıyorum fotoğraftaki gibi tek bir kablo var o kabloda 2 ye ayriliyor 6+2 şeklinde 2 adet kablo öyle olabilir miKullandığın PSU A750BN. 2 tane PCIE 6+2 pin var. O kabloların her biri 150 W veriyor. 9070 xt 317 W TDP ile çalışıyor.
İyi bak, o kablonun aynısından bir tane daha var
Alıntıyı görüntüle
CıkHocam ben mi yanlış bakıyorum fotoğraftaki gibi tek bir kablo var o kabloda 2 ye ayriliyor 6+2 şeklinde 2 adet kablo öyle olabilir mi
Gerçekten çok ilginç. Bir yaşıma daha girdim.Beyler, gerçekten PSU dan tek bir PCI-E kablosu var, normal Sleeve kablo. Bir de 12 pinli 300W kablosu var.
Üretim hatası da değil.
MSI ın resmi sitesinde 6+2 Pin x 2 yazıyor ama kullanma kılavuzunda 6+2 pin x 1 yazıyor. Tek kablo da iki tane 6+2 pin var ve mantığa aykırı geliyor.
Ne alaka ya. 750 W bir PSU da sadece bir tane kablo olması çok saçma ve bu marka MSI.
320 W TDP li bir ekran kartını tek bir 6+2 kablo ile çalıştırmak resmen intihar
300w lik kablo var ama 12 pin. Zaten msi sitesinde 4070 için yazıyor. 4070 ti takmayın yazıyor. Sanki 4070 için üretilmiş. Tek pcie kablosu var ama iki başlıklı. Çok saçma.Gerçekten çok ilginç. Bir yaşıma daha girdim.