falimsakizi24
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sende psu vidaları dırekt girdi mi? Büyük geldi vidalarıdaadamlar o kadar fazla sata gücü koydu ki anlatamam...
Hocam sende psu vidaları dırekt girdi mi? Büyük geldi vidalarıdaadamlar o kadar fazla sata gücü koydu ki anlatamam...
hatırlamıyorum ki ya ama psu da vida yeri yok şeklindeydi evet psunun yanında geldi mi vida seninHocam sende psu vidaları dırekt girdi mi? Büyük geldi vidalarıda
geldide zorlamak lazımmış tamamdır hallediyorum. Ama işte aşşırı fazla kablo var toplu, düzenli yapacak kadar bilmediğimden karman çorman olacakhatırlamıyorum ki ya ama psu da vida yeri yok şeklindeydi evet psunun yanında geldi mi vida senin
psu üstte olduğu için onları saklayacak yerde olmayacak..geldide zorlamak lazımmış tamamdır hallediyorum. Ama işte aşşırı fazla kablo var toplu, düzenli yapacak kadar bilmediğimden karman çorman olacak
Sırf ucuza geliyo diye almamak lazımmış ;( Ya vidaları sokmak için manyak güç gerekiyo elim ağrıdı dönmüyor ne illetmiş bu bepsu üstte olduğu için onları saklayacak yerde olmayacak..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu kasa nerden çıktı be hocam eskide kaldı üstte psu olanlar
Kasanın altı vida girişleriyle dolu alttan yapamam mı? Ya çok zorlanıyom vallapsu üstte olduğu için onları saklayacak yerde olmayacak..
bu kasa nerden çıktı be hocam eskide kaldı üstte psu olanlar
kanka sen yanlış yeremi takıyorsun 2dk da taktım ben kasa altını at bakalımSırf ucuza geliyo diye almamak lazımmış ;( Ya vidaları sokmak için manyak güç gerekiyo elim ağrıdı dönmüyor ne illetmiş bu be
Kasanın altı vida girişleriyle dolu alttan yapamam mı? Ya çok zorlanıyom valla
Şakasız hocam vida çooook zor giriyor ama direkt psu ya kasadan alakasız.kanka sen yanlış yeremi takıyorsun 2dk da taktım ben kasa altını at bakalım
Böyle kalıyor yemin ederim elim kızardı yok girmiyor kendi psudan çikan vidalarikanka sen yanlış yeremi takıyorsun 2dk da taktım ben kasa altını at bakalım
yeni aldım hocam n11 den indirimle, psu vidaları berbat çıktı girmiyo attığım resimdeki şekilde kalıyor. Başka vidalar ile bi deniyeyim. Peki doğru şekilde takıyorum dimi fan alta bakıyorköşelere takmaya çalış knk valla bilmiyorum bende sorun olmadıbu arada kasanın altına olmaz ya psu eski kasa mı bu
Sistemide yeni topladım. Bi ekran kartı testi için kasa dışında çalıştırıcam. Yarında ayık kafayla toplarım. Hem şuan kablo yerlerini öğrenirim. Video izlesem rahatça yapabilir miyim kablo işini?Sanırım ilk defa topluyorsunuz. Bu hissi biliyorum fakat korkulcak bişi yok resimlerde atmış olduğu gibi takcaksın vida sıkcaksın girmiyor diye bişi yok
Evet rahatça yaparsınSistemide yeni topladım. Bi ekran kartı testi için kasa dışında çalıştırıcam. Yarında ayık kafayla toplarım. Hem şuan kablo yerlerini öğrenirim. Video izlesem rahatça yapabilir miyim kablo işini?
Hocam psudaki CPU kablosunun gireceği bir delik yok olanda 4 girişli o nasıl olacakEvet rahatça yaparsın