Psu fanı nereye bakmalı

hatırlamıyorum ki ya ama psu da vida yeri yok şeklindeydi evet psunun yanında geldi mi vida senin
geldide zorlamak lazımmış tamamdır hallediyorum. Ama işte aşşırı fazla kablo var toplu, düzenli yapacak kadar bilmediğimden karman çorman olacak

geldide zorlamak lazımmış tamamdır hallediyorum. Ama işte aşşırı fazla kablo var toplu, düzenli yapacak kadar bilmediğimden karman çorman olacak
psu üstte olduğu için onları saklayacak yerde olmayacak..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kasa nerden çıktı be hocam eskide kaldı üstte psu olanlar

Sırf ucuza geliyo diye almamak lazımmış ;( Ya vidaları sokmak için manyak güç gerekiyo elim ağrıdı dönmüyor ne illetmiş bu be

Kasanın altı vida girişleriyle dolu alttan yapamam mı? Ya çok zorlanıyom valla

Sırf ucuza geliyo diye almamak lazımmış ;( Ya vidaları sokmak için manyak güç gerekiyo elim ağrıdı dönmüyor ne illetmiş bu be

Kasanın altı vida girişleriyle dolu alttan yapamam mı? Ya çok zorlanıyom valla
kanka sen yanlış yeremi takıyorsun 2dk da taktım ben kasa altını at bakalım

Şakasız hocam vida çooook zor giriyor ama direkt psu ya kasadan alakasız.

Böyle kalıyor yemin ederim elim kızardı yok girmiyor kendi psudan çikan vidalari

Ekler

• 20250703_002656.webp
    20250703_002656.webp
    723.8 KB · Hit: 19
  • 20250703_002649.webp
    20250703_002649.webp
    734.4 KB · Hit: 20
  • 20250703_002645.webp
    20250703_002645.webp
    577.6 KB · Hit: 16
  • 20250703_002953.webp
    20250703_002953.webp
    631.9 KB · Hit: 19
köşelere takmaya çalış knk valla bilmiyorum bende sorun olmadı :) bu arada kasanın altına olmaz ya psu eski kasa mı bu

köşelere takmaya çalış knk valla bilmiyorum bende sorun olmadı :) bu arada kasanın altına olmaz ya psu eski kasa mı bu
yeni aldım hocam n11 den indirimle, psu vidaları berbat çıktı girmiyo attığım resimdeki şekilde kalıyor. Başka vidalar ile bi deniyeyim. Peki doğru şekilde takıyorum dimi fan alta bakıyor

Sanırım ilk defa topluyorsunuz. Bu hissi biliyorum fakat korkulcak bişi yok resimlerde atmış olduğu gibi takcaksın vida sıkcaksın girmiyor diye bişi yok

Sanırım ilk defa topluyorsunuz. Bu hissi biliyorum fakat korkulcak bişi yok resimlerde atmış olduğu gibi takcaksın vida sıkcaksın girmiyor diye bişi yok
Sistemide yeni topladım. Bi ekran kartı testi için kasa dışında çalıştırıcam. Yarında ayık kafayla toplarım. Hem şuan kablo yerlerini öğrenirim. Video izlesem rahatça yapabilir miyim kablo işini?

Sistemide yeni topladım. Bi ekran kartı testi için kasa dışında çalıştırıcam. Yarında ayık kafayla toplarım. Hem şuan kablo yerlerini öğrenirim. Video izlesem rahatça yapabilir miyim kablo işini?
Evet rahatça yaparsın

Geri