sorun gözükmüyor hocam normalMerhaba arkadaslar elimde zalman 850w teramax psu var ve sikintili oldugunu dusunutorum cunku 12 v kanalindan hic 12 v vermiyor hep 11.952 11.928 v veriyor sizce normal mi
Sence nasil test ederim psu yu knk 10klik psu 1 yilda bozulmasinsorun gözükmüyor hocam normal
tüm bileşenleri sistemi OCCT ile yük testine sokun yük altında binen voltajlarda çok absürt rakamlarda sapma olmuyorsa sorun yok zaten verimlilik farkları var dediğiniz 850w psu da ortalama kanaldan çıkışı farzı misal 600 650w dırSence nasil test ederim psu yu knk 10klik psu 1 yilda bozulmasin
Knk 11.952 ve 11.928 oluyor ekran karti siniri actim diye 400 islemci 120 cekiyortüm bileşenleri sistemi OCCT ile yük testine sokun yük altında binen voltajlarda çok absürt rakamlarda sapma olmuyorsa sorun yok zaten verimlilik farkları var dediğiniz 850w psu da ortalama kanaldan çıkışı farzı misal 600 650w dır
yani 12vdan kalkıp sana 8-9 lara inecek seviyeye düşmediği sürece sorun teşkil etmiyorKnk 11.952 ve 11.928 oluyor ekran karti siniri actim diye 400 islemci 120 cekiyor
yani psunda bir sorun bulunmuyor için rahat olsunyani 12vdan kalkıp sana 8-9 lara inecek seviyeye düşmediği sürece sorun teşkil etmiyor
Anladim tesekkurleryani 12vdan kalkıp sana 8-9 lara inecek seviyeye düşmediği sürece sorun teşkil etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani psunda bir sorun bulunmuyor için rahat olsun
Rica ederim hayırlı günlerAnladim tesekkurler