Razzwil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
Kafanıza göre kablo alıp takamazsınız. Ya özel olarak yaptıracaksınız ya da Uzantı olarak Sleeve kablolara bakacaksınız. Ayrıca o güç kaynağını ne kadara alacaksınız? O fiyatı hiç bir şekilde hak etmiyor çünkü.
sleeve alıp uzantı olarak takacağım siyahları arkaya gizlemeyi düşünüyorum ancak daha önce hiç böyle bir alışveriş yapmadım nereden yapılır güvenilir şekilde bilmiyorum fiyat konusu en ucuzu 6500tl ile incehesap üzerindeKafanıza göre kablo alıp takamazsınız. Ya özel olarak yaptıracaksınız ya da Uzantı olarak Sleeve kablolara bakacaksınız. Ayrıca o güç kaynağını ne kadara alacaksınız? O fiyatı hiç bir şekilde hak etmiyor çünkü.
Sen para verme ona şunu al. @yusuf7878 başka tavsiyesi varsa onu dikkate al.kabloları değiştirmeyeceğim sleeve alıp uzatacağım sadece görüntü için güvenilir nereden alabilirim diye merak ediyorum
tamamdır hocam teşekkürlerSen para verme ona şunu al. @yusuf7878 başka tavsiyesi varsa onu dikkate al.
![]()
MSI MAG A850GL PCIE5 White 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com