Almadan önce zaten sorardım kardeşim emin ol ve yetmezse farklı alternatiflere yönlendirirdik.Sistemdeki anakart ve ekran kartı ne?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hemen "500w hydro k al" diyeceğine sorabilirsin.
Almadan önce zaten sorardım kardeşim emin ol ve yetmezse farklı alternatiflere yönlendirirdik.Sistemdeki anakart ve ekran kartı ne?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hemen "500w hydro k al" diyeceğine sorabilirsin.
Ekran kartın nedir reisNot : ilk defa psu almay düşünüyorum oyüzden ne yazmam gerektiğini nazikce söyleyin lütfen.
Bir psu almak istiyorum iyi psu önerir misiniz ?
O halde hydro k 500 alabilirsiniz ama sisteme o sistem için şu daha ideal olur:anakart : Foxcon G41 MXP
ekran kartı : İntel G41 express chipset
Al bunu reis senanakart : Foxcon G41 MXP
ekran kartı : İntel G41 express chipset
30 daha ekleyip 500w'ını alabilirken onu almak saçma.Al bunu reis sen
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 745,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
500W uygunmudur b PSUnun ?Al bunu reis sen
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 745,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
500W fazla o sistem için .d30 daha ekleyip 500w'ını alabilirken onu almak saçma.
Uygun reis500W uygunmudur b PSUnun ?
He kardeş aynen, 500w alınırsa watt'ı fazla gelip sistemi patlatacak zaten (!)500W fazla o sistem için .d
Hocam yalnız 2 psu arasındaki fark neyki böyle bir tartışma çıkabiliyor ?He kardeş aynen, 500w alınırsa watt'ı fazla gelip sistemi patlatacak zaten (!)
30 TL verip çok daha fazla ekran kartını takabileceği 500W olanı almak varken neden 400W'ını alsın? Zaten bütçesi yetiyor.
Arkadaş biraz sallıyor.Hocam yalnız 2 psu arasındaki fark neyki böyle bir tartışma çıkabiliyor ?