Alınmaz.
Eklediğiniz psu herhangi bir ekran kartı yükseltmemde düşük kalır mı? rx9060xt 5070 gibi kartlar aldığımı varsayarsak?
5070 sıkıntı olmaz ama ti için aynı şey söylenemezEklediğiniz psu herhangi bir ekran kartı yükseltmemde düşük kalır mı? rx9060xt 5070 gibi kartlar aldığımı varsayarsak?
850 watt mı almam gerekir onun için?5070 sıkıntı olmaz ama ti için aynı şey söylenemez
psu konusu pek anlamadığım bir konu.
teşekkürler bu arada bakıyorum
9070xt için 750W yeterli oluyor. Fakat konnektör sayısı önemli.psu konusu pek anlamadığım bir konu.
mesela diyelim ki ekran kartımı 7090xt gibi kartları falan çalıştırmak için en az kaç watt olması gerekir ki?
mesela bende 400 watt psu var yaklaşık 6 yıllık. ryzen 3 3100 ve gtx1650 super varken sıkıntısızdı fakat şuan sıkıntılar çıkmaya başladı işlemcimi değiştirdiğimden beri bilgisayar yük altında kapanabiliyor o yüzden merak ettim sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler bu arada bakıyorum
anladım. Hedefim fiyat performans anlamında en verimlisini almak. gücü, güvenilirliği ve sertifikası ne kadar yüksek o kadar iyi sanırım yukarıdakı high power performance olana biraz bakmam gerekiyor. Başka öneriler de olursa tabii ki açığım bakarım teşekkürler.9070xt için 750W yeterli oluyor. Fakat konnektör sayısı önemli.
anladım. Hedefim fiyat performans anlamında en verimlisini almak. gücü, güvenilirliği ve sertifikası ne kadar yüksek o kadar iyi sanırım yukarıdakı high power performance olana biraz bakmam gerekiyor. Başka öneriler de olursa tabii ki açığım bakarım teşekkürler.![]()
![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.695,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe çıkarsa cratos modelinede bakabilirsin.