Öneri Psu önerisi yapar mısınız

Xoiz

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
4000
bütçe 4 bin TL'ye kadar.
Örnek PSU ekteki linkteki psu alınır mı?
Öneri yapar mısınız

ek: Ryzen 5 7500 F
Şuanlık gpum 1650 super (sonradan değişir)

psu konusu pek anlamadığım bir konu.
mesela diyelim ki ekran kartımı 7090xt gibi kartları falan çalıştırmak için en az kaç watt olması gerekir ki?
mesela bende 400 watt psu var yaklaşık 6 yıllık. ryzen 3 3100 ve gtx1650 super varken sıkıntısızdı fakat şuan sıkıntılar çıkmaya başladı işlemcimi değiştirdiğimden beri bilgisayar yük altında kapanabiliyor o yüzden merak ettim sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler bu arada bakıyorum

psu konusu pek anlamadığım bir konu.
mesela diyelim ki ekran kartımı 7090xt gibi kartları falan çalıştırmak için en az kaç watt olması gerekir ki?
mesela bende 400 watt psu var yaklaşık 6 yıllık. ryzen 3 3100 ve gtx1650 super varken sıkıntısızdı fakat şuan sıkıntılar çıkmaya başladı işlemcimi değiştirdiğimden beri bilgisayar yük altında kapanabiliyor o yüzden merak ettim sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler bu arada bakıyorum
9070xt için 750W yeterli oluyor. Fakat konnektör sayısı önemli.

9070xt için 750W yeterli oluyor. Fakat konnektör sayısı önemli.
anladım. Hedefim fiyat performans anlamında en verimlisini almak. gücü, güvenilirliği ve sertifikası ne kadar yüksek o kadar iyi sanırım yukarıdakı high power performance olana biraz bakmam gerekiyor. Başka öneriler de olursa tabii ki açığım bakarım teşekkürler. :)

anladım. Hedefim fiyat performans anlamında en verimlisini almak. gücü, güvenilirliği ve sertifikası ne kadar yüksek o kadar iyi sanırım yukarıdakı high power performance olana biraz bakmam gerekiyor. Başka öneriler de olursa tabii ki açığım bakarım teşekkürler. :)

Bütçe çıkarsa cratos modelinede bakabilirsin.

Bütçe çıkarsa cratos modelinede bakabilirsin.
Bu karta bağlantısı uyuyor değil mi?

Geri