Psu patlamadan dayanabilir mi?

MiedoTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
248
Merhaba arkadaşlar BOMBA gibi bir sorum var size. Yeni bir hazır sistem sipariş ettim ve kasada sanırsam 750w 80plus gamepower bir psu var. Elime para geçince değiştireceğim fakat o zamana kadar patlamaması lazım. Çok elektrik giden bir yerde yaşamıyorum. Akım korumalı prizle kullanacağım. 1-2 Ay patlamadan kalır mı acaba

Kalır büyük ihtimalle bir şey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Patlamazlar abisi onlar ponçik kapasitörler duman atar sade korkma azcik sesleri cıkıyor

Merhaba arkadaşlar BOMBA gibi bir sorum var size. Yeni bir hazır sistem sipariş ettim ve kasada sanırsam 750w 80plus gamepower bir psu var. Elime para geçince değiştireceğim fakat o zamana kadar patlamaması lazım. Çok elektrik giden bir yerde yaşamıyorum. Akım korumalı prizle kullanacağım. 1-2 Ay patlamadan kalır mı acaba
Bir şey olmaz.Patlama olayları kronik sorunlu bazı psu veya markasızlarda oluyor genellikle.Gamepower bir sıkıntı yaratmaz.Arkadaşım 4 yıldır falan kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı.

Sırf bunun için hesap açtım patlamaz patlamaz öyle görüdügn her şeye inanma gamwpower patluyor falan🤡

Patlamaz, sağda solda çıkan boş muhabbetler.

hocam çok güven verdiniz sanırım hiç değiştirmeyecem psu yu
Hadi biriki köprü altı markaları saymazsan hiçbir psu patlamaz. O biriki markayı da arasan bulamazsın zaten günümüzde. Gamepower mesela bilindik bir marka. Her konuda üretimleri var klavye vs.
Psu zaten normalde patlamaz, bozulur. Eski zamanlardaki psular patlardı normalde.

hocam çok güven verdiniz sanırım hiç değiştirmeyecem psu yu
elektronik birazda sans işi; ben psu yu 2014 te aldım ax1200i YD dan hala kullanıyorum.
yegene 2008 veya 9 high power topladım hala devam..
bakarsım iyi marka arıza vermiş, iş yapmaz dedigin iyi gider

elektronik birazda sans işi; ben psu yu 2014 te aldım ax1200i YD dan hala kullanıyorum.
yegene 2008 veya 9 high power topladım hala devam..
bakarsım iyi marka arıza vermiş, iş yapmaz dedigin iyi gider
Kısmen doğru fakat her firmanın kullandığı malzeme ve işçiliği değişiyor. Bu da ömrü etkiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,515
Üyeler
174,386
Son üye
ArsenİKKKKK
Geri