PSU takınca şalter attı

Mstfslnn

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhaba, iyi akşamlar arkadaşlar. PC me yeni parçalar aldım PSU da güncelledim 750w bi psu aldım. Parçaları psu yu taktım sorunsuz gibi görünüyordu. Daha sonra kasaya sadece güç kablosunu takıp çalıştırdım. Hiç bir sorun yoktu her parça çalışıyordu fanlar da filan sorun yoktu. Daha sonra kapatıp monitör hdmı ve dp kablolarını klavye mouse ethernet kablolarını taktım. Sonrasında tekrar güç kablosunu taktığım anda pat diye bir sesle şalter attırdı. Sizce sebebi ne olabilir. Parçalar da herhangi bir problem oluşmuş mudur ?

Psu kablosunu tam oturttuğuna emin misin?
Kasayı taktığın priz nasıl ?
yani daha oturtamadan değmesiyle birlikte şalteri attırdı. Priz akım korumalı kaliteli bir priz. Daha önce sistemimi zaten bu prizde kullanıyordum.

Şalter değiştir bizdede oldu amper değiştiğr 25 amper yap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sigortadan değiştiriyon adam tutturabilirsin parayla

Yada başka priz korkma.

Bilgisayara zarar vermez iyi bir psuysa.

Sigortayı değiştir sorun çözülüyor, eskiden her bilgisayarı açtığım gün başıma geliyordu artık bıkıp bilgisayarı komple açık tutma kararı almıştım meğersem 5dklık işmiş. Hiçbirşey olmaz istersen bilgisayar açıkken şalterle oyna psu kaliteliyse %99 atlatırsın

Şalter değiştir bizdede oldu amper değiştiğr 25 amper yap.

Sigortadan değiştiriyon adam tutturabilirsin parayla

Yada başka priz korkma.

Bilgisayara zarar vermez iyi bir psuysa.
Şalter aşağıdan binanın içinden attı daire içinde ki atmadı. Çok bi bilgim yok bu konularda o yüzden detaylı yazıyorum.
PSU

MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply bundan​

Şalter aşağıdan binanın içinden attı daire içinde ki atmadı. Çok bi bilgim yok bu konularda o yüzden detaylı yazıyorum.
PSU

MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply bundan​

Başka priz.

Sigortayı değiştir sorun çözülüyor, eskiden her bilgisayarı açtığım gün başıma geliyordu artık bıkıp bilgisayarı komple açık tutma kararı almıştım meğersem 5dklık işmiş. Hiçbirşey olmaz istersen bilgisayar açıkken şalterle oyna psu kaliteliyse %99 atlatırsın
Dairenin içindeki sigortadan mı bahsediyoruz ?

Olmazsa elektrikçi getirin yoksa çözümü yok gibi.

Dairenin içindeki sigortadan mı bahsediyoruz ?
Hayır evin yanıdaki şalter ve içindeki şalter daire ne alaka?

Bizim Evde kapının üstünde ve dışarda hemen yanında var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,994
Üyeler
183,933
Son üye
gulaydar
Geri