Neler Yeni

Psu yandı yardım lazım

Farway

80+ Silver
Bu zihniyetle bir yere varamazsın konu kapanmasa abdullah abinin patladığı konuyu atıcaktım sana
Gayet haklı kusura bakma, Rampage sonuçta. Kalitenin tesadüf olduğunu yazanlar olmuş, kaliteli markaların kaliteli ürünlerinde asıl bu olaylar tesadüftür. Rampage ne ki? Ürettiği klavye mouse'lar kulaklıklar bile şurada 2 senedir anca ortalama kaliteye girebilmiş bir marka, çinde ürettirip üstüne etiket bastırdığı mallara binlerce liralık sistemi nasıl emanet edebilirsin? Bu markayı Asus'la falan mı karşılaştıralım? Sırf markalarla iş ortaklığı yapıyor diye birilerinin söyleyip savunmaya çalıştığı şeylerinde doğru olmadığı adamın PSU sunun yanmasından ortada değil mi? Daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum, kalite bellidir, kalitesiz üründe belli daha konuşmaya gerek yok C4 ise C4 diyeceksin bunu gerçek bir patlama değil ama böyle sistemi patlatması olarak düşünmek lazım.

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
Geçmiş olsun hocam Rampage PSU önerilmiyor forumda illaki okumuşşundur riske girmişşin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şalter attıysa Sigortayı attırmış PSU
Şalter attı hocam sabah elektrik yoktu 3 odada

Gayet haklı kusura bakma, Rampage sonuçta. Kalitenin tesadüf olduğunu yazanlar olmuş, kaliteli markaların kaliteli ürünlerinde asıl bu olaylar tesadüftür. Rampage ne ki? Ürettiği klavye mouse'lar kulaklıklar bile şurada 2 senedir anca ortalama kaliteye girebilmiş bir marka, çinde ürettirip üstüne etiket bastırdığı mallara binlerce liralık sistemi nasıl emanet edebilirsin? Bu markayı Asus'la falan mı karşılaştıralım? Sırf markalarla iş ortaklığı yapıyor diye birilerinin söyleyip savunmaya çalıştığı şeylerinde doğru olmadığı adamın PSU sunun yanmasından ortada değil mi? Daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum, kalite bellidir, kalitesiz üründe belli daha konuşmaya gerek yok C4 ise C4 diyeceksin bunu gerçek bir patlama değil ama böyle sistemi patlatması olarak düşünmek lazım.
İtopyaya gidince değişiklik yapabiliyorsunuz dicem zaten birileri dedi idare eder falan 3 gün oldu pc alalı patladı umarım ekran kartında hata yoktur

Farway

80+ Silver

İtopyaya gidince değişiklik yapabiliyorsunuz dicem zaten birileri dedi idare eder falan 3 gün oldu pc alalı patladı umarım ekran kartında hata yoktur
Bence itopyayı ara, de ki aldığım 3 gün oldu, bilgisayarım açılmıyor bakın buna. Eğer başka parçalar da zarar gördüyse bi ihtimal kurtarırsın. Takmışsın ekran kartına da işlemcide bozulsa sorun anakartta bozulsa sorun belki hepsi birden yandı.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

PSUlarda garanti süresi uzundur bide sen 3 gün olmuş alalı bence hemen iade etmelisin

melihxfg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
melih kaya
Bence itopyayı ara, de ki aldığım 3 gün oldu, bilgisayarım açılmıyor bakın buna. Eğer başka parçalar da zarar gördüyse bi ihtimal kurtarırsın. Takmışsın ekran kartına da işlemcide bozulsa sorun anakartta bozulsa sorun belki hepsi birden yandı.
Hocam aradım dedim 3 gün oldu alalı bilgisayarı gece uyuyordum pc açık değildi falan sabah uyandım şalter inikti dedim pc açılmadı falan filan ekran kartı işlemci de sorun varsa değişim yapiyormusunuz dedim evet dedi ama umarım yaparlar bi sorun varsa

hangi hazır sistem
Yusufkayaalp 3060

Anakart yanık falan yoktu hocam normalde üstünde falan yanık olur ama göremedim

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Ulan Melih sana Thermaltake önerdim almadın olanlara bak jxkwxhwoxhwoxn

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Gençler, kardeşin başına bir şey gelmiş yardım edeceğinize adamı yerin dibine sokuyorsunuz rampage PSU dan dolayı, hazır sistem ile almış gayet normal bir şey kaldı ki herkes de bütçesine göre hareket ediyor, yardım edecek olanlar etsin etmeyecek olanlar da başına sıkıntı gelen suan zor durumda da olan bu insanı daha da zora sokmasın
bu forum böyle işte destek yerine köstek olan çok adam yardım arıyo millet marka karalaması yapıyor

Top Bottom