Neler Yeni

PSU'DAN ATEŞ ÇIKTI

Efes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Efe Sevinç
Merhaba arkadaşlar ben her gece bilgisayarı kapattıktan sonra psu düğmesinide kapatırım bu sabah açmak istediğimde pat sesi gelerek ateş gibi görüntü çıktı ama bilgisayar yine de açıldı bir problem olmadı bunu neden yapar daha her gece kapatıp açtığım için mi sizce ilerliyen zamanlarda sorun yaşamamak adına değişmeli miyim?

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can Ömer
PC bileşenlerini ve PSU modelini vs. açıklarsan, ne kadar süredir kullanıyorsun gibi bilgileri sağlarsan yardımcı olabiliriz hocam

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide
Merhaba arkadaşlar ben her gece bilgisayarı kapattıktan sonra psu düğmesinide kapatırım bu sabah açmak istediğimde pat sesi gelerek ateş gibi görüntü çıktı ama bilgisayar yine de açıldı bir problem olmadı bunu neden yapar daha her gece kapatıp açtığım için mi sizce ilerliyen zamanlarda sorun yaşamamak adına değişmeli miyim?
psu modeli nedir

• Beğen
Reaksiyonlar: Efes

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
PC marka model ne

• Beğen
Reaksiyonlar: Efes

Efes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Efe Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
gamepower 650w 50+ bronze psu var
bilgisayar 5 senelik
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu gamepower 650w 50+ bronze
Psu değiştir pcyide yeni psu gelene kadar açma derim riske atmamak adına.

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can Ömer
gamepower 650w 50+ bronze psu var
bilgisayar 5 senelik
hocam ilk açılışta 650w psu bilgisayarın açılışında hafif kalmaz, toz birikmiş ve dolayısıyla psu içerisinde bir yerlerde kısa devreye sebep olmuş olabilir ya da koblolarınızdan biri yerine tam oturmamış olabilir, elektriğini kesip bir kontrol edin.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam bide soruyor musun sen evde yanan bir şeyi tekrar kullanır mısın ki
tabii ki değiştir

-benim'de başıma geldi PC açıkken kapatmışlardı kardeşlerim akşam tekrar açtığımda Psu'dan kıvılcımlar çıkmıştı yanık kokuyordu ama Hayla çalışıyordu o gün bu gündür kullanmıyorum 3-4 Ay oldu herhalde
(Yeni Psu alabilirdim ama sistem biraz eski olduğu için yeni bir sistem toplamaya karar verdim)

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Can Ömer
PSU anahtarı öyle her gece kapatıp açılmaz. Elektrik süpürgesi değil bu. Yine iyi dayanmış her gece açıp kapatmaya.
Ne alakası var hocam :D boşuna mı koyuyorlar arkasına IO anahtarını pc çalışmıyorken kapatıp açmasında hiçbir sakınca yok

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
PSU anahtarı öyle her gece kapatıp açılmaz. Elektrik süpürgesi değil bu. Yine iyi dayanmış her gece açıp kapatmaya.
Her gece açıp kapatmak ile alakası yok bence

Tuştan bahsediyorsanız evet olabilir ama normal PC'yi kapatıp sonra prizi çekmekten bahsediyorsanız öyle bozulmaz

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
PSU'yu kesinlikle değiştirmelisin. Şu an çalışıyor olsa bile yanlış akım göndermesi durumunda bilgisayardaki en pahalısından en ucuzuna tüm parçaları yakabilir. PSU dediğin bir nevi adaptördür 220v gelen enerjiyi çeşitli yerlere 3.3 - 5 ve 12v olacak şekilde dağıtır. Bir tanesinde 1 volt fazlalık olsa neresinin yandığını bile bulana kadar canın çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00