Pt.com.tr de lise öğrencisi indirimden faydalanabilir mi

arda.wqqp

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
411
Arkadaşlar muhtemelen daha sınıflar açıklanmadığı için e devlette öğrenci belgem gözükmüyor bu yüzden de kendim deneyemiyorum da bilgisi olan var mı lise öğrencisi olarak faydalanabilir miyim indirimden

kardom telefondan ötv kdv vs almayı diyorsan alamazsın sadece sıfır ürün olmalı ve de kardom 9499₺'yi geçmemeli

Yok kanka öyle değiş pt.com.tr den macbook almayı düşünüyorum öğrenci indirimleri var onu dedim ben
kardom öyle kendilerinin şeyiyle şey yapıp şey edeceksen kardo belge çıkınca alırsın net

Arkadaşlar muhtemelen daha sınıflar açıklanmadığı için e devlette öğrenci belgem gözükmüyor bu yüzden de kendim deneyemiyorum da bilgisi olan var mı lise öğrencisi olarak faydalanabilir miyim indirimden
Özet geçersem ben oluyor diye anladım ama linki bıraktım adamlar uzun uzun açıklamış.

Özet geçersem ben oluyor diye anladım ama linki bıraktım adamlar uzun uzun açıklamış.

Eğitim Kurumları Uygunluk

• İlk ve orta öğretim okulları
Evet hocam oluyor muhtemelen de yapan birisi falan varsa o yazsa daha iyi olur belge çıksa bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inş kardom şey ettirmeyi unutma kolay gelsin
Eyvallah kardo sana da kolay gelsin

Evet oluyor ben ortaokulda oluyor diye biliyorum ama sen genede lise ögrenci belgesi çıkınca al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri