abraxis 80+ Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 203 Reaksiyon skoru 41 5 Aralık 2024 #1 10k bandında telefon alacağım Xiaomi Redmi note 13 pro heryerde 13k civarı ama PTT AVM de 10k civarında alsam mı bilemedim pttye çok güvenemiyorum
10k bandında telefon alacağım Xiaomi Redmi note 13 pro heryerde 13k civarı ama PTT AVM de 10k civarında alsam mı bilemedim pttye çok güvenemiyorum
F Freix 80+ Bronze Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 753 Reaksiyon skoru 262 5 Aralık 2024 #2 abraxis yazmış: 10k bandında telefon alacağım Xiaomi Redmi note 13 pro heryerde 13k civarı ama PTT AVM de 10k civarında alsam mı bilemedim pttye çok güvenemiyorum Devamı için tıklayın... (İthalatçı Garantili) ürün yazıyor çok önermiyorum
abraxis yazmış: 10k bandında telefon alacağım Xiaomi Redmi note 13 pro heryerde 13k civarı ama PTT AVM de 10k civarında alsam mı bilemedim pttye çok güvenemiyorum Devamı için tıklayın... (İthalatçı Garantili) ürün yazıyor çok önermiyorum
abraxis 80+ Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 203 Reaksiyon skoru 41 5 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Freix yazmış: (İthalatçı Garantili) ürün yazıyor çok önermiyorum Devamı için tıklayın... Knk birazda kargosuna güvenemiyorum aslında 5 parça halinde getirmesinler telefonu
Freix yazmış: (İthalatçı Garantili) ürün yazıyor çok önermiyorum Devamı için tıklayın... Knk birazda kargosuna güvenemiyorum aslında 5 parça halinde getirmesinler telefonu
F Freix 80+ Bronze Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 753 Reaksiyon skoru 262 5 Aralık 2024 #4 abraxis yazmış: Knk birazda kargosuna güvenemiyorum aslında 5 parça halinde getirmesinler telefonu Devamı için tıklayın... abartıldığı kadar sorun yaşamadım sadece yavaş. Genel olarak tüm kargo firmaları paketleri top niyetine kullanıyor.
abraxis yazmış: Knk birazda kargosuna güvenemiyorum aslında 5 parça halinde getirmesinler telefonu Devamı için tıklayın... abartıldığı kadar sorun yaşamadım sadece yavaş. Genel olarak tüm kargo firmaları paketleri top niyetine kullanıyor.