Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 1 hafta oluyor pc ye 0 dan format attım @HmzaY ile komple temizledik ve driverleri özenle kurduk sonra steamı indirdim ve pubg yi indirdim pc yi daha yeni formatladımeğer bu problem terkrar ederse.
bu oyun dosya hatası. temiz kurulum yapabilirmisiniz? tavsiye adımları sıralıyorum.
1format atın
2formattan hemen sonra windowsunuz güncelleyin ve resetleyin. taa ki güncelleme mevcut değil diyene kadar
3anakart modelinizin chipset lan ve sound driverlarını kurun. her kurulum reset. yani chipset kurdun reset, lan kurdun reset, sound kurdun reset gibi.
4ekran kartı driverınızı kendi sitesinden indirin ve ek yazılımları kurmadan sadece ekran kartı sürücüsünü kurun.
5steam ve PUBG indirin yukarıda verdiğim görüntü ayarlarını yapıp test edin.
6 en son obs afterrbuner gibi kullandığını 3üncü parti yazılımlarınız varsa kurun. ama oyunu test etmeden kurmayın.
bu tahmini oyun dosya hatası ve dosyaları steamden kontrol ettirseniz dahi düzeltmeyebilir veya driverınızda uyumsuzluk olabilir. oyunu sakın yedekleyip format atıp tekrar kurmayın direk formattan sonra indirmeyle kurun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam yukarı foto attım ağaçlar falan iyi oldu lakin bulanıklaştı bu seferdevar mı değişim