sabitledim ama hala aynı maalesefbu tip fosil oyunlar genelde drop yedirir, örnek gta 5 bunlara limit koymak lazım.
mesela bendede gta5 drop vardı monitörü 120 hz sabitledim akıcı oynamaya basladım.
dediklerini deneyeceğim ama ne yaparsam yapayım düzelmeyecek gibime geliyorişleme ölçeğini düşür en baba pc de bile drop yedirdir medium ayarlarda oyna sonra karakter önizlemesini kapa güç seçeneklerinden tam performansa çek pc yi sorun çözülür anlık yüksek fpsler görüyorsan fpsi kısıtla pupg optimizasyon özürlüsü bir oyun 2024 de iyi düzelttiler oyunu ama yine çıkıyor problemler
karakter önizlemesini nası kapatıcam bu aradaişleme ölçeğini düşür en baba pc de bile drop yedirdir medium ayarlarda oyna sonra karakter önizlemesini kapa güç seçeneklerinden tam performansa çek pc yi sorun çözülür anlık yüksek fpsler görüyorsan fpsi kısıtla pupg optimizasyon özürlüsü bir oyun 2024 de iyi düzelttiler oyunu ama yine çıkıyor problemler
Oynayıştan envanter karakter işlemesini kapatın
arkadaşlar acaba bios ayarlarıyla ilgili bi durum olabilir bir şeyler karıştırdım yine daha iyi oldu gibi arada bir oluyo sadece ama hala çözemedimBendede steam pubgde ekran kart kullanımı anlık 0 düşüp normale dönüyor. Başka hiçbir oyunda böyle bir sıkıntı yok ps oyunları dahil her şeyi oynadım tık yok ama pubgde böyle bir sorun yaşıyorum devamlı olarak. Bu sorundan dolayı artık saldım oynamıyorum.