Neler Yeni

Pubg fps drop sorunu

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan
Arkadaşlar 7500f ve 4070s li sistemim var ama tek bu oyunda öyle bi fps drop yiyorum ki dona dona oyun oynatmıyor ne yapmam gerekiyor.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Ümit
bu tip fosil oyunlar genelde drop yedirir, örnek gta 5 bunlara limit koymak lazım.
mesela bendede gta5 drop vardı monitörü 120 hz sabitledim akıcı oynamaya basladım.

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şahin Berkay Altun
işleme ölçeğini düşür en baba pc de bile drop yedirdir medium ayarlarda oyna sonra karakter önizlemesini kapa güç seçeneklerinden tam performansa çek pc yi sorun çözülür anlık yüksek fpsler görüyorsan fpsi kısıtla pupg optimizasyon özürlüsü bir oyun 2024 de iyi düzelttiler oyunu ama yine çıkıyor problemler

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tip fosil oyunlar genelde drop yedirir, örnek gta 5 bunlara limit koymak lazım.
mesela bendede gta5 drop vardı monitörü 120 hz sabitledim akıcı oynamaya basladım.
sabitledim ama hala aynı maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

işleme ölçeğini düşür en baba pc de bile drop yedirdir medium ayarlarda oyna sonra karakter önizlemesini kapa güç seçeneklerinden tam performansa çek pc yi sorun çözülür anlık yüksek fpsler görüyorsan fpsi kısıtla pupg optimizasyon özürlüsü bir oyun 2024 de iyi düzelttiler oyunu ama yine çıkıyor problemler
dediklerini deneyeceğim ama ne yaparsam yapayım düzelmeyecek gibime geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

karakter önizlemesini nası kapatıcam bu arada

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şahin Berkay Altun
Oynayıştan envanter karakter işlemesini kapatın

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Alp
Bendede steam pubgde ekran kart kullanımı anlık 0 düşüp normale dönüyor. Başka hiçbir oyunda böyle bir sıkıntı yok ps oyunları dahil her şeyi oynadım tık yok ama pubgde böyle bir sorun yaşıyorum devamlı olarak. Bu sorundan dolayı artık saldım oynamıyorum.

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
y
Oynayıştan envanter karakter işlemesini kapatın
Bendede steam pubgde ekran kart kullanımı anlık 0 düşüp normale dönüyor. Başka hiçbir oyunda böyle bir sıkıntı yok ps oyunları dahil her şeyi oynadım tık yok ama pubgde böyle bir sorun yaşıyorum devamlı olarak. Bu sorundan dolayı artık saldım oynamıyorum.
arkadaşlar acaba bios ayarlarıyla ilgili bi durum olabilir bir şeyler karıştırdım yine daha iyi oldu gibi arada bir oluyo sadece ama hala çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,474
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom