PUBG Lite Neden Kapatıldı?

Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar geçen düşünürken aklıma PUBG Lite geldi ve çok önceden biliyorsunuz ki kapatılmıştı. i5 4210u 4gb ram rezalet bir laptopum vardı ona rağmen 90 100fps sabit alıyordum benim için bulunmaz bir nimetti öyle bir oyunu böyle bir fps ile oynamak ama bu hikaye çok uzun sürmedi. Sizin düşünceleriniz neler?

Arkadaşlar geçen düşünürken aklıma PUBG Lite geldi ve çok önceden biliyorsunuz ki kapatılmıştı. i5 4210u 4gb ram rezalet bir laptopum vardı ona rağmen 90 100fps sabit alıyordum benim için bulunmaz bir nimetti öyle bir oyunu böyle bir fps ile oynamak ama bu hikaye çok uzun sürmedi. Sizin düşünceleriniz neler?
Çok hile vardı önliyemiyorlardı ondan sanırım bende hd 6670 1gb i5 650 sistemle baya akıcı oynuyordum

sen diyince girip baktım ne güzeldi ama o hesaplara ne oldu o kadar para yatırılan ve banlanan hesaplara

Çok sarıyodu

Hilenin yanı sıra oyuncu sayısını böldüğü içinde kapatıldı gibi bir şey hatırlıyorum.

Ana oyun beleş oldu ve ana oyunun oyuncusu azaldı

PUBG Lite güzeldi fakat normal PUBG kitlesini etkiliyordu, oyun ozamanlar paralıydı satın almak yerine Lite yüklüyorlardı bende dahilim bunlara, sonradan Satın aldığımda Lite kendim bıraktım çok geçmedende kapatılmıştı.

PUBG Lite güzeldi fakat normal PUBG kitlesini etkiliyordu, oyun ozamanlar paralıydı satın almak yerine Lite yüklüyorlardı bende dahilim bunlara, sonradan Satın aldığımda Lite kendim bıraktım çok geçmedende kapatılmıştı.
Bence pubg'yi illa etkilemiştir ama düşük sistemli bilgisayarlar için harikaydı ya pubg steam aşırı ağır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,447
Üyeler
174,728
Son üye
berat3883
Geri