Neler Yeni

PUBG MOBİLE 10YIL BAN

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlar hesabım hile kullanmadığım halde ban yedi askere gidip geldim ve geçenlerde yükleyim dedim hesabımın perma 10 yıl olarak ban yediğini gördüm yardımcı olur musunuz ios cihazdan ve bir kaç deneme olarak emülatörden oynamıştım PUBG mobilenin kendi emülatöründen oynadım ne yapabilirim 2. sezondan beri oynuyorum deli paralar yatırdım.
1 milyon 649 bin hesap banlandı arada kaynadın sanırsam

Logithx

80+ Bronze
Oyunun içine ettiler hile kullanmayan hesaplara ban atıyorlar hile kullanan bir çok hesap hala oyun oynuyor birde bizim hileyle mücadele eden birimimiz çok iyi çalışıyor diyorlar her güncellemede ayrı bir sorun saçma sapan modlar bir çok oyuncu oyunu bıraktı adamlar hala oyunu düzelteyim derdinde değiller heralde banıda sunuculardaki problemden dolayı yemiş olabilirsin bir çok kişi ban yedi bu yüzden..

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,540
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar hesabım hile kullanmadığım halde ban yedi askere gidip geldim ve geçenlerde yükleyim dedim hesabımın perma 10 yıl olarak ban yediğini gördüm yardımcı olur musunuz ios cihazdan ve bir kaç deneme olarak emülatörden oynamıştım PUBG mobilenin kendi emülatöründen oynadım ne yapabilirim 2. sezondan beri oynuyorum deli paralar yatırdım.
neyse knk iyi yanından bak 10 yıl sonra açılacak ya 50 yıl olsaydı.

mojito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
altan ayhan
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji en sevdiğimden.

mojito

80+
Dahası