PUBG MOBİLE 10YIL BAN

Arkadaşlar hesabım hile kullanmadığım halde ban yedi askere gidip geldim ve geçenlerde yükleyim dedim hesabımın perma 10 yıl olarak ban yediğini gördüm yardımcı olur musunuz ios cihazdan ve bir kaç deneme olarak emülatörden oynamıştım PUBG mobilenin kendi emülatöründen oynadım ne yapabilirim 2. sezondan beri oynuyorum deli paralar yatırdım.
1 milyon 649 bin hesap banlandı arada kaynadın sanırsam

Oyunun içine ettiler hile kullanmayan hesaplara ban atıyorlar hile kullanan bir çok hesap hala oyun oynuyor birde bizim hileyle mücadele eden birimimiz çok iyi çalışıyor diyorlar her güncellemede ayrı bir sorun saçma sapan modlar bir çok oyuncu oyunu bıraktı adamlar hala oyunu düzelteyim derdinde değiller heralde banıda sunuculardaki problemden dolayı yemiş olabilirsin bir çok kişi ban yedi bu yüzden..

Arkadaşlar hesabım hile kullanmadığım halde ban yedi askere gidip geldim ve geçenlerde yükleyim dedim hesabımın perma 10 yıl olarak ban yediğini gördüm yardımcı olur musunuz ios cihazdan ve bir kaç deneme olarak emülatörden oynamıştım PUBG mobilenin kendi emülatöründen oynadım ne yapabilirim 2. sezondan beri oynuyorum deli paralar yatırdım.
neyse knk iyi yanından bak 10 yıl sonra açılacak ya 50 yıl olsaydı.

yardım edin şu iletten haksız yere ban yedim

Geri