PUBG MOBİLE ÇOK KASIYOR

Bir tane emülatör vardı kasmayan ama neydi...
pubg mobie de tencent emülatöründen başka emüatör önermeyin eğer tencent dışı bir emülatörle oynanırsa oynanılan hesap ban yer

İ7 7700HQ 8GB RAM 1050 Laptop
Gameloopa göre söylüyorum ayarları. Emülatör ayarlarından işlemcin kaç çekirdekse onu işaretle, ramin kaç gb ise yarısını işaretle. Düzgünleştirme vesaire açıksa kapat. Grafiği zorlayacak bütün özellikleri kapat. grafik kalitesini akıcı yap. Dahili grafik kartı olan seçenekte tik varsa tiki kaldır. Akıllı modu seç. Oyun içi ayarlarını grafik kalitesi akıcı kare hızını aşırı yap. Gölgeleri kapat. Yinede ayarlamadığın olursa ss alıp at buraya bakıp söylerim yinede.

Gameloopa göre söylüyorum ayarları. Emülatör ayarlarından işlemcin kaç çekirdekse onu işaretle, ramin kaç gb ise yarısını işaretle. Düzgünleştirme vesaire açıksa kapat. Grafiği zorlayacak bütün özellikleri kapat. grafik kalitesini akıcı yap. Dahili grafik kartı olan seçenekte tik varsa tiki kaldır. Akıllı modu seç. Oyun içi ayarlarını grafik kalitesi akıcı kare hızını aşırı yap. Gölgeleri kapat. Yinede ayarlamadığın olursa ss alıp at buraya bakıp söylerim yinede.
hocam en iyi emülatör ve en güzel ayarları anlatmış ati m520 de oynuyorum laptop olmasına rağmen kasıntı 0

ayarlar bu şekildemi olucak usta ram 8 yarısını yapmadım tek fark

Ekler

• c.webp
    c.webp
    13.9 KB · Hit: 44
  • c1.webp
    c1.webp
    13.1 KB · Hit: 52
  • c2.webp
    c2.webp
    7 KB · Hit: 44
  • c4.webp
    c4.webp
    44.7 KB · Hit: 43
  • c5.webp
    c5.webp
    60.9 KB · Hit: 43
ayarlar bu şekildemi olucak usta RAM 8 yarısını yapmadım tek fark
İşlemeyi akıllı mod seç. Düzgünleştir kapalı olsun. Hafıza ramin kaç gb ise yarısını işaretle, 8gb ise 4 gb olarak yap. İşlemcin kaç çekirdekse ona göre işaretle, misal işlemcin 2 çekirdek oradan 2 yi işaretle. Dpi 480 de kalabilir. Görüntü kalitesi akıcı olarak kalsın zaten öyle ayarlamışsın. Oyun içi ayarlarında güzel. Dediğim ayarlarıda yaptıktan sonra kasmaması ve akıcı bir şekilde oynatması lazım.

Geri