pubg mobie de tencent emülatöründen başka emüatör önermeyin eğer tencent dışı bir emülatörle oynanırsa oynanılan hesap ban yerBir tane emülatör vardı kasmayan ama neydi...
Özür dilerim.PUBG mobie de tencent emülatöründen başka emüatör önermeyin eğer tencent dışı bir emülatörle oynanırsa oynanılan hesap ban yer
Gameloopa göre söylüyorum ayarları. Emülatör ayarlarından işlemcin kaç çekirdekse onu işaretle, ramin kaç gb ise yarısını işaretle. Düzgünleştirme vesaire açıksa kapat. Grafiği zorlayacak bütün özellikleri kapat. grafik kalitesini akıcı yap. Dahili grafik kartı olan seçenekte tik varsa tiki kaldır. Akıllı modu seç. Oyun içi ayarlarını grafik kalitesi akıcı kare hızını aşırı yap. Gölgeleri kapat. Yinede ayarlamadığın olursa ss alıp at buraya bakıp söylerim yinede.İ7 7700HQ 8GB RAM 1050 Laptop
hocam en iyi emülatör ve en güzel ayarları anlatmış ati m520 de oynuyorum laptop olmasına rağmen kasıntı 0Gameloopa göre söylüyorum ayarları. Emülatör ayarlarından işlemcin kaç çekirdekse onu işaretle, ramin kaç gb ise yarısını işaretle. Düzgünleştirme vesaire açıksa kapat. Grafiği zorlayacak bütün özellikleri kapat. grafik kalitesini akıcı yap. Dahili grafik kartı olan seçenekte tik varsa tiki kaldır. Akıllı modu seç. Oyun içi ayarlarını grafik kalitesi akıcı kare hızını aşırı yap. Gölgeleri kapat. Yinede ayarlamadığın olursa ss alıp at buraya bakıp söylerim yinede.
sizin özür dilemenize gerek yok özür dilemesi gereken biri varsa o da PUBG CorporationÖzür dilerim.
ayarlar bu şekildemi olucak usta ram 8 yarısını yapmadım tek farkGameloopa göre söylüyorum ayarları. Emülatör ayarlarından işlemcin kaç çekirdekse onu işaretle, ramin kaç gb ise yarısını işaretle. Düzgünleştirme vesaire açıksa kapat. Grafiği zorlayacak bütün özellikleri kapat. grafik kalitesini akıcı yap. Dahili grafik kartı olan seçenekte tik varsa tiki kaldır. Akıllı modu seç. Oyun içi ayarlarını grafik kalitesi akıcı kare hızını aşırı yap. Gölgeleri kapat. Yinede ayarlamadığın olursa ss alıp at buraya bakıp söylerim yinede.
İşlemeyi akıllı mod seç. Düzgünleştir kapalı olsun. Hafıza ramin kaç gb ise yarısını işaretle, 8gb ise 4 gb olarak yap. İşlemcin kaç çekirdekse ona göre işaretle, misal işlemcin 2 çekirdek oradan 2 yi işaretle. Dpi 480 de kalabilir. Görüntü kalitesi akıcı olarak kalsın zaten öyle ayarlamışsın. Oyun içi ayarlarında güzel. Dediğim ayarlarıda yaptıktan sonra kasmaması ve akıcı bir şekilde oynatması lazım.ayarlar bu şekildemi olucak usta RAM 8 yarısını yapmadım tek fark