Neler Yeni

PUBG'yi nasıl daha iyi oynayabilirim?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Arkadaşlar steam pubg'yi bi türlü beceremedim. Adamlar beni gördükleri gibi vuruyor ben vuramıyorum. İyi oynamak için ne yapmalıyım? Tavsiyelerde bulunur musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
öncelikle ölünce hemen canını sıkma steamde aim lab diye bir oyun vardı onda eğer pubg seçeneği varsa onda aim kasabilirsin ve steam pubg de var mı bilmiyorum ama tdm ma.lara girebilirsin

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Soru basit. Cevabı: Tecrübe. Neden tecrübe diyorsan adam oyunu 3000 saat oynadıysa senin nerden pushlayacağını, rushlayacağını veya nerden ateş edeceğini, alana ne zaman gireceğini, nereye siper alacağını bilir. Çünkü adam 3000 saat oynamış.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle ölünce hemen canını sıkma steamde aim lab diye bir oyun vardı onda eğer PUBG seçeneği varsa onda aim kasabilirsin ve steam PUBG de var mı bilmiyorum ama tdm ma.lara girebilirsin
işte ölünce canım çok sıkılıyor iyi oynayamıyorum diye oyundan çıkıyorum sonra

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Arkadaşlar steam PUBG'yi bi türlü beceremedim. Adamlar beni gördükleri gibi vuruyor ben vuramıyorum. İyi oynamak için ne yapmalıyım? Tavsiyelerde bulunur musunuz?

Bu tecrübe mevzusunu anlamak için Mithrain izle. Mithrain adamı görmeden sıkıyor çünkü adamın çıkacağı yeri biliyor.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soru basit. Cevabı: Tecrübe. Neden tecrübe diyorsan adam oyunu 3000 saat oynadıysa senin nerden pushlayacağını, rushlayacağını veya nerden ateş edeceğini, alana ne zaman gireceğini, nereye siper alacağını bilir. Çünkü adam 3000 saat oynamış.
bana basit oyuncular gelmiyor mu? daha önce bay bir süre pubg lite oynamıştım ama steam çok daha zor. karşıma çok yetenekli adamlar gelince bir şey yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tecrübe mevzusunu anlamak için Mithrain izle. Mithrain adamı görmeden sıkıyor çünkü adamın çıkacağı yeri biliyor.
Mithrain favori oyuncum zaten

T.P.G.

80+ Titanium
Dostum bende ilk başta öyleydim. Bot gibi.

Oynaya oynaya kas hafızan, beynin falan oyunda ne olacagını önceden biliyor gibi oluyor. Oynamaktan başka çaren yok.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
bana basit oyuncular gelmiyor mu? daha önce bay bir süre PUBG lite oynamıştım ama steam çok daha zor. karşıma çok yetenekli adamlar gelince bir şey yapamıyorum

Adam doğuştan yeteneklidir. Bol bol maç at ve kalabalık yerlere atla orada daha iyi öğrenirsin.

T.P.G.

80+ Titanium
bana basit oyuncular gelmiyor mu? daha önce bay bir süre PUBG lite oynamıştım ama steam çok daha zor. karşıma çok yetenekli adamlar gelince bir şey yapamıyorum

Bildiğim ST PUBG de rütbe olayı yok random geliyor.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Adam doğuştan yeteneklidir. Bol bol maç at ve kalabalık yerlere atla orada daha iyi öğrenirsin.
yok yani uzun zamandır oynadığını bilebiliyorum adamın çünkü elinde eski silah skinleri oluyor felan

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
yok yani uzun zamandır oynadığını bilebiliyorum adamın çünkü elinde eski silah skinleri oluyor felan

Zamanla öğrenicen artık. Daha çok tahmin etmeye çalış. Mesela: Adam evde bekliyorsa içeri bomba at ve rushla adamın kaçacağı yer kapı olur daha kapıya dönmeden ateş et, gibi gibi.

Top Bottom