dost ayran
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar klavyeye pudding keycap yapcam klavye gamepower calypso en ucuz nerden alabilriim
klavyeye puding ve keycap mi dokucen? dokeceksen bimden al puding ketcap.arkadaşlar klavyeye pudding keycap yapcam klavye gamepower calypso en ucuz nerden alabilriim
klavyeye puding ve keycap mi dokcen? dokeceksen bimden al puding ketcap.
googleye pudding keycap yazin klavye tuşları ama cok guzel en ucuz nerden alabilirim diye sormuştumO ne demek ?
Hyperx markası satıyor 25 dolar amazon üzerinden + vergisi olacaktır aliexpress de de 11 11 indirimi ile 16 dolara buldum kargo dahil ve onun üstüne de vergi gelecektir 170 tl bandına gelir değer dersen link bırakıyorumarkadaşlar klavyeye pudding keycap yapcam klavye gamepower calypso en ucuz nerden alabilriim
gamepower calypso uyar dimi başkanımHyperx markası satıyor 25 dolar amazon üzerinden + vergisi olacaktır aliexpress de de 11 11 indirimi ile 16 dolara buldum kargo dahil ve onun üstüne de vergi gelecektir 170 TL bandına gelir değer dersen link bırakıyorum
![]()
Puding pbt Doubleshot klavye tuÅ oem profil arka Keycaps süt beyaz pembe siyah gh60 poker 87 tkl 104 108 ansi iso tuÅları - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
108 Tuş black white uyacaktır veya beyaz istiyorsan white white alabilirsin.gamepower calypso uyar dimi başkanım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide guvenilirmi
eyw108 Tuş black white uyacaktır veya beyaz istiyorsan white white alabilirsin.
güven konusunda kargo takibi gözüküyor ayrıca aliexpress güvenli bir site lakin ben bu vergi muhabbeti geldiğinden beri hiçbirşey almadım.
ayrıca ansı ve add iso keys 4 diye iki seçenek var ne olduklarını bilmiyorum önemli olabilir ayrıca bir konu daha açıp bunu alıcam calypso için hangisini almalıyım diye sorabilirsin bilen vardır.
görunuşmerak ettim
ne işe yarıyor ?