Öncelikle iyi forumlar sigara kullanmıyorum arada kullanıyorum ve istediğim zaman bırakabiliyorum(gerçekten) bu puff lar sigaradan daha zararlı diolar arkadaştan denedım tadı güzeldi cidden sigaradan daha zararlımıdır sırf tadını begendigimden canım çekti de alayımmı sizce
Evet daha zararlı hatta sigaradan daha çok bağımlılık yapıyor. Tecrübe ettiğim için söylüyorum. Bir sigara bağımlısı olmama rağmen Puf veya vazol dedikleri zıkkımı içmeye başladığım da kendi mi durduramıyorum ve sürekli canım istiyor. İçerisin de daha çok kimyasal madde olduğu için normal bir sigara veya tütüne göre kat kat daha zararlı. Sakın alıp içeyim deme. Yok ben bırakırım vs deme bırakamıyorsun. Ayrı bir bağımlılığı var.
Öncelikle iyi forumlar sigara kullanmıyorum arada kullanıyorum ve istediğim zaman bırakabiliyorum(gerçekten) bu puff lar sigaradan daha zararlı diolar arkadaştan denedım tadı güzeldi cidden sigaradan daha zararlımıdır sırf tadını begendigimden canım çekti de alayımmı sizce
Evet daha zararlı hatta sigaradan daha çok bağımlılık yapıyor. Tecrübe ettiğim için söylüyorum. Bir sigara bağımlısı olmama rağmen Puf veya vazol dedikleri zıkkımı içmeye başladığım da kendi mi durduramıyorum ve sürekli canım istiyor. İçerisin de daha çok kimyasal madde olduğu için normal bir sigara veya tütüne göre kat kat daha zararlı. Sakın alıp içeyim deme. Yok ben bırakırım vs deme bırakamıyorsun. Ayrı bir bağımlılığı var.
geleneksel sigara bağımlısı değilseniz puff bar, nikotine duyacağınız ihtiyacı sigaranın birkaç katı daha hızlı bir biçimde artıracak ve çok kısa bir süre içerisinde sizi nikotine bağımla hale getirecektir. aromaları sayesinde insana çekici gelebiliyor fakat gerçekten içilecek bir şey değil. içerisindeki ağır metaller dolayısıyla da geleneksel sigarayla aynı belki de daha fazla tahribat bırakıyor akciğerlerinizde. hiç almamanızı tavsiye ederim
elektronik sigaralarda daha zararlı denilerek milleti hasta ettiği için yasaklanmadımı bunlarda onun diğer yüzü işte hiç birini kullanmaya değmez sigarada içme para verip sağlığını satıyorsun (10 sene sigara içtim bırakalı 3 yıl oldu darısı tüm tiryakilerin başıa)
elektronik sigaralarda daha zararlı denilerek milleti hasta ettiği için yasaklanmadımı bunlarda onun diğer yüzü işte hiç birini kullanmaya değmez sigarada içme para verip sağlığını satıyorsun (10 sene sigara içtim bırakalı 3 yıl oldu darısı tüm tiryakilerin başıa)
Mümkünse hiç birini kullanmayın diyerek başlıyorum. Hepsini deneyen biri olarak söylüyorum, hepsi birbirinden beter ancak basit bir atomizer yardımıyla, içinde gliserol, nikotin ve aroma verici olan (farklı maddeler de eklenebiliyor) sıvıyı buharlaştırıp solumaya hazır hale getiren bu alet gerçekten ayrı bir kötü. Bakın şaka yapmıyorum tatları o kadar güzel ki her an, hatta uykunda bile canın ister, ve kendine verdiğin zararın farkına varmazsın bile. Bu ürünün zararları tam kanıtlanmamış olsa da, akciğerde su toplaması, popcorn lungs (nefes alıp verirken patlama sesleri çıkması), evcil hayvanınız varsa mantarlaşma gibi (kanser tülerini saymıyorum bile) şeylere yol açabilir. Canınız çok fazla bu tür aromalı zehirleri içmek istiyorsa gidip nargile alın kendinize.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca ve en çok görülen problem: Nikotin zehirlenmesi, içlerinde sigaradan çok daha fazla nikotin bulunuyor ve dumanı sigara kadar sıcak olmadığı için içerken hafif hissediyorsunuz ve çektikçe çekesiniz geliyor. Sonucunda genelde hafifse soğuk terleme, uykusuzluk, baş, mide ağrısı gibi şeyler yaşansa da; ciddi bir durumsa hastahaneye gidilmezse ölüme kadar yolu var. Tabii ölmek için tek günde 4-5 paket likit solumanız gerekir.