Oda hatalı devam edilmiyor ödeme ekranındanKaldırıldı, siyahı 650 tl var ama
hepsini kaldırdılarOda hatalı devam edilmiyor ödeme ekranından
ne güzel bilmeden sallıyon öyle adamların birsürü mağazası var, superstep'i bi araştır istersenOrijinal olma ihtimali sıfır. Alırsın, iade edemezsin uğraştırırlar, birçok şikayette var firma hakkında, önermem.
Sende gir şikayetlere bi bak istersen, firmaları babanızın yeri gibi savunmayı bırakın artık.ne güzel bilmeden sallıyon öyle adamların birsürü mağazası var, superstep'i bi araştır istersen
Apple'ın da bir ton şikayeti var, cebimdeki telefon Apple, bir şey satın alırken şüpheye düşmüyorum. Sanal aleme bu kadar bağlı kalma dostum çık biraz hava alSende gir şikayetlere bi bak istersen, firmaları babanızın yeri gibi savunmayı bırakın artık.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun, Allaha emanet.Apple'ın da bir ton şikayeti var, cebimdeki telefon Apple, bir şey satın alırken şüpheye düşmüyorum. Sanal aleme bu kadar bağlı kalma dostum çık biraz hava al
mesajımı düzenledim, tekrar oku istersen, burada orijinal olmayan ürün satma ihtimalleri sıfır, cezası ne kadar haberin var mı? sen belliki hiç üretici/satıcı tarafına geçmemişsin, öyle cins insanlar öyle yalan şikayetler uyduruyor ki senden bir şeyler koparmak için, şikayetvar'daki şikayetlerin %50si psikolojisi normal olmayan ve karşılanması beklenmeyen şikayetlere sahip insanlar tarafından uyduruluyor.Ben ne diyorum sen ne diyorsun, Allaha emanet.