Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Puma beyaz ayakkabı 450TL 👟

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Sinan
Alınamıyor arkadaşlar. Konuda daha yorum bile yoktu direkt tıkladım adres vs girdim ama ödeme adımında takılı kaldı. Stokları kapatıyorlar muhtemelen hatalı fiyat girildi.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ali Tarık
Kaldırıldı, siyahı 650 tl var ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Alper Uğurcan
Çakma olsa bile alınır, markalı yazılı şeyler giymiyorum artık

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ali Tarık

gunesss

80+
Orijinal olma ihtimali sıfır. Alırsın, iade edemezsin uğraştırırlar, birçok şikayette var firma hakkında, önermem.
ne güzel bilmeden sallıyon öyle adamların birsürü mağazası var, superstep'i bi araştır istersen

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Can Yavuz
ne güzel bilmeden sallıyon öyle adamların birsürü mağazası var, superstep'i bi araştır istersen
Sende gir şikayetlere bi bak istersen, firmaları babanızın yeri gibi savunmayı bırakın artık.

gunesss

80+
Sende gir şikayetlere bi bak istersen, firmaları babanızın yeri gibi savunmayı bırakın artık.
Apple'ın da bir ton şikayeti var, cebimdeki telefon Apple, bir şey satın alırken şüpheye düşmüyorum. Sanal aleme bu kadar bağlı kalma dostum çık biraz hava al :D

adamların 183 mağaza, 7 house of superstep adı altında etkinlikler vb. şeyler düzenledikleri büyük alışveriş merkezlerinde, büyük ve konseptli mağazaları var, sence dolandırıcı olabilirler mi?

sence hulk gerçek olabilir mi ya? şimdiye kadar 10+ kez alışverişim olmuştur superstep'ten, hiçbir sorun yaşamadım

bu fiyat olsa olsa hata olur, orijinal değildir yazmışsın gümmmmmmmmmledim

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Can Yavuz
Apple'ın da bir ton şikayeti var, cebimdeki telefon Apple, bir şey satın alırken şüpheye düşmüyorum. Sanal aleme bu kadar bağlı kalma dostum çık biraz hava al :D
Ben ne diyorum sen ne diyorsun, Allaha emanet.

gunesss

80+
Ben ne diyorum sen ne diyorsun, Allaha emanet.
mesajımı düzenledim, tekrar oku istersen, burada orijinal olmayan ürün satma ihtimalleri sıfır, cezası ne kadar haberin var mı? sen belliki hiç üretici/satıcı tarafına geçmemişsin, öyle cins insanlar öyle yalan şikayetler uyduruyor ki senden bir şeyler koparmak için, şikayetvar'daki şikayetlerin %50si psikolojisi normal olmayan ve karşılanması beklenmeyen şikayetlere sahip insanlar tarafından uyduruluyor.

idas0320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
akif
site türkiyenin sayılı sitelerinden günümüz modası her şey hakkında bilgi sahibi gibi sahtedir,yok çindir diye boş laf yapan var

Top Bottom