15 lik torunum var benim, gazete küpürlerine inanacak yaşları geçeli çok oldu.Yaşın muhtemelen 15 falan bu seneleri kaçırdın biz stadlardaydik o senelerde
15 lik torunum var benim, gazete küpürlerine inanacak yaşları geçeli çok oldu.Yaşın muhtemelen 15 falan bu seneleri kaçırdın biz stadlardaydik o senelerde
Gazete küpürleri mi hadi araştır lütfen oylama olmadı direk kanunu değiştirdiler ülkemizde şaşırtmayan durum ikili iliskiler15 lik torunum var benim, gazete küpürlerine inanacak yaşları geçeli çok oldu.
Çok ağır ruh hastası bu eleman Allah yakınlarına sabır versin. Rakiplerinize verilmeyen onlarca penaltı var, atlaya zıplaya aldığınız sayısız penaltı var. Utanmanız olsun, eziledurun böyle olduğunuz müddetçe torunlarınız bile gün yüzü göremeyecek.Gassarayın aldıklarının en az yarısı uydurma-aldatma. Fenerin ise aldığı penaltı kadar verilmeyeni var. Aynı durum kartlar için de geçerli. Bu avantaj ile kupada tur atladınız, lig zaten şaibenin dibi. Yıllardır siz de bunun farkındasınız ki böyle forumun alakasız sıcak fırsatlar kısmında bile Fener görünce sinek gibi üşüşüyorsunuz. Eziklik kupayla yıldızla geçmiyor...
5 yıldız üreten utansın senlik sorun yokŞunu 2 ay önce 2000 TL verdigime çok pişmanım. Formayı almaya karar verdiğim zaman fener iyi durumdaydı formayı alınca takım düşüşe geçti. 5 yıldızlı olduğu için dışarda giyemiyorum utanıyorum dalga geçerler diye.