🔥İndirim Puma Fenerbahçe Forma 1518 TL

Eşekbahçe ye para kazandırmayın taraftarlarına şampiyonluk yaşatmıyorlar

Mangalda yakmak için aldım teşekkürler

Gassarayın aldıklarının en az yarısı uydurma-aldatma. Fenerin ise aldığı penaltı kadar verilmeyeni var. Aynı durum kartlar için de geçerli. Bu avantaj ile kupada tur atladınız, lig zaten şaibenin dibi. Yıllardır siz de bunun farkındasınız ki böyle forumun alakasız sıcak fırsatlar kısmında bile Fener görünce sinek gibi üşüşüyorsunuz. Eziklik kupayla yıldızla geçmiyor...
Çok ağır ruh hastası bu eleman Allah yakınlarına sabır versin. Rakiplerinize verilmeyen onlarca penaltı var, atlaya zıplaya aldığınız sayısız penaltı var. Utanmanız olsun, eziledurun böyle olduğunuz müddetçe torunlarınız bile gün yüzü göremeyecek.

Yavuz hırsızlık, aldatma, utanmazlık, arsızlık sizin mektebin ilk dersleri, siz bu konulara daha hakimsiniz tabi.

Son düzenleme:
Utanmadan sahte yıldızlı forma giyiyorlar. Fener tayfası bu kadar rezil ve ezik işte.

Şunu 2 ay önce 2000 TL verdigime çok pişmanım. Formayı almaya karar verdiğim zaman fener iyi durumdaydı formayı alınca takım düşüşe geçti. 5 yıldızlı olduğu için dışarda giyemiyorum utanıyorum dalga geçerler diye.
5 yıldız üreten utansın senlik sorun yok

Fetö, yapı diyen adamı neden ikna etmeye çalışıyorsunuz ? Ayrıca forumda bu tarz düşünme,sorgulama yetisine sahip olmayan adamlara neden müdahale edilmiyor ?

Hakaret etmeden cümle kuramaz, kendi fikirlerini yazamaz, beynine ne kodlandıysa onu tavuk gibi tekrarlıyor. Forum kalitesi yerlerde.

Sıcak fırsatlar kısmındaki her Fenerbahçe paylaşımına gelip insanları kışkırtıp sonrada lafı yiyip oturunca niye şikayet ediyoruz. Şaşırmıyoruz gerçi, tipik gassaray kültürü, her bi haltı ye ama hep mağdur sensin:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,140
Üyeler
186,297
Son üye
Berat33
Geri