🔥İndirim Puma Fenerbahçe Forma 1518 TL

100. Yıl formasına neredeyse asgari ücret kadar para vermiştim 2007 de. Normal forma da asgari ücretin üçte biri kadardı. Şimdi 7 bin lira olması lazım aynı ayarda olması için.

Bedava bu fiyat o zamana göre.

Gururla taşıyorum..Neyseki yata yata,penaltı ata ata şampiyon dahi olamasakda
Bütün derbilerde ezilmişsin, sezon boyunca 1 tane bile kırmızı kart görmemişsin, en az sarı kart verilen takım olmuşsun,rakiplerine en çok kart verilerek sindirilen takımsın, GS ile aynı sayıda penaltı kazanmışsın. Utanmadan, arsızca, yüzsüzce forumda bile ağlıyorsunuz. UEFA'dan tescilli takımı tutmanın yan etkileri falan mı bunlar? Söyle de bilelim. Utanmadan 'Gurur duyuyorum.' falan demişsin. :D

Liyakatsiz şampuanların her Fener konusu altında eziklik gösterileri:)

Bütün derbilerde ezilmişsin, sezon boyunca 1 tane bile kırmızı kart görmemişsin, en az sarı kart verilen takım olmuşsun,rakiplerine en çok kart verilerek sindirilen takımsın, GS ile aynı sayıda penaltı kazanmışsın. Utanmadan, arsızca, yüzsüzce forumda bile ağlıyorsunuz. UEFA'dan tescilli takımı tutmanın yan etkileri falan mı bunlar? Söyle de bilelim. Utanmadan 'Gurur duyuyorum.' falan demişsin. :D
Ee gurur duyduğum bi takımdan neden utanayım?

ya hocam sen ne anlatiyorsun hala, sorunu kendinizde arayin biraz da, su adami istifaya yonlendirin mesela, kullanici adinin hakkini veriyorsun
Adamı istifaya yönlendirme değil problem git diyince gitmiyor? 3-5 kişinin sözünü dinleyecek de değil.Oy kullanıp seçenlerde değil mi sorun? Ayrıca eylül'de tekrar aday olacağını düşündü napayım gidip evini mi taşlayayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süperligi twitter trollerinden takip ediyor diye yorumladım
Hayır bütün maçları canlı canlı takip ediyorum 🙂

Adamı istifaya yönlendirme değil problem git diyince gitmiyor? 3-5 kişinin sözünü dinleyecek de değil.Oy kullanıp seçenlerde değil mi sorun? Ayrıca eylül'de tekrar aday olacağını düşündü napayım gidip evini mi taşlayayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır bütün maçları canlı canlı takip ediyorum 🙂
Daha da kötü

Fenerbahçe boykot listesine dahil edilsin.😅 Fenerliler bile dalga geçmeye başladı ben dahil. Galatasaray Ali koç yazan forma çıkarsın, yok satar. 😄😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,932
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri