Gururla taşıyorum..Neyseki yata yata,penaltı ata ata şampiyon dahi olamasakda5 yıldızlı fb formasını giyeni dışarda görünce baya komiğimize gidiyor valla gülüyorum beyler denk gelirsek ayıp olmasın diye söyliyim dedim![]()
Bütün derbilerde ezilmişsin, sezon boyunca 1 tane bile kırmızı kart görmemişsin, en az sarı kart verilen takım olmuşsun,rakiplerine en çok kart verilerek sindirilen takımsın, GS ile aynı sayıda penaltı kazanmışsın. Utanmadan, arsızca, yüzsüzce forumda bile ağlıyorsunuz. UEFA'dan tescilli takımı tutmanın yan etkileri falan mı bunlar? Söyle de bilelim. Utanmadan 'Gurur duyuyorum.' falan demişsin.Gururla taşıyorum..Neyseki yata yata,penaltı ata ata şampiyon dahi olamasakda
ya hocam sen ne anlatiyorsun hala, sorunu kendinizde arayin biraz da, su adami istifaya yonlendirin mesela, kullanici adinin hakkini veriyorsunGururla taşıyorum..Neyseki yata yata,penaltı ata ata şampiyon dahi olamasakda
Ee gurur duyduğum bi takımdan neden utanayım?Bütün derbilerde ezilmişsin, sezon boyunca 1 tane bile kırmızı kart görmemişsin, en az sarı kart verilen takım olmuşsun,rakiplerine en çok kart verilerek sindirilen takımsın, GS ile aynı sayıda penaltı kazanmışsın. Utanmadan, arsızca, yüzsüzce forumda bile ağlıyorsunuz. UEFA'dan tescilli takımı tutmanın yan etkileri falan mı bunlar? Söyle de bilelim. Utanmadan 'Gurur duyuyorum.' falan demişsin.![]()
Süperligi twitter trollerinden takip ediyor diye yorumladımGururla taşıyorum..Neyseki yata yata,penaltı ata ata şampiyon dahi olamasakda
Adamı istifaya yönlendirme değil problem git diyince gitmiyor? 3-5 kişinin sözünü dinleyecek de değil.Oy kullanıp seçenlerde değil mi sorun? Ayrıca eylül'de tekrar aday olacağını düşündü napayım gidip evini mi taşlayayımya hocam sen ne anlatiyorsun hala, sorunu kendinizde arayin biraz da, su adami istifaya yonlendirin mesela, kullanici adinin hakkini veriyorsun
Hayır bütün maçları canlı canlı takip ediyorumSüperligi twitter trollerinden takip ediyor diye yorumladım
11 senenin sultanı oldukForma iyide takım boykot listesinde 11 senede 1 kere şampiyon olunmaz mı be kardeşim
Daha da kötüAdamı istifaya yönlendirme değil problem git diyince gitmiyor? 3-5 kişinin sözünü dinleyecek de değil.Oy kullanıp seçenlerde değil mi sorun? Ayrıca eylül'de tekrar aday olacağını düşündü napayım gidip evini mi taşlayayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır bütün maçları canlı canlı takip ediyorum![]()