Puma ürünlerinde yüzde 60'a kadar varan indirim var. İlgilenenler bakabilir.
Bunu bugün denedim fiyatına göre güzel bakmak isteyen olursaPuma ürünlerinde yüzde 60'a kadar varan indirim var. İlgilenenler bakabilir.
Kumaşı nedir?Bunu bugün denedim fiyatına göre güzel bakmak isteyen olursa
Mavisi güzelmiş amaBunu bugün denedim fiyatına göre güzel bakmak isteyen olursa
Dokuma şeklindeKumaşı nedir?
Evet keşke o da indirimde olsaymışMavisi güzelmiş ama![]()
Nası yani? İçeriğinden bahsediyorum içinde yazıyor %58pamuk %42 polyester vs.Dokuma şeklinde
Valla bakmadım ki içeriğine kumaş türünü sordum sadeceNası yani? İçeriğinden bahsediyorum içinde yazıyor %58pamuk %42 polyester vs.
Hocam bu öyle geçiştirilecek konu değil açıkçası. Mümkün olduğunca %100 pamuk tercih edilmeli. Genellikle polyester olabiliyor. Polyesterin zararını ve farklarını araştırırsanız demek istediğimi anlayacaksınız.Valla bakmadım ki içeriğine kumaş türünü sordum sadece
Fiyatına göre dedim 1000tlye %100 pamuk değildir sadece bugün deneme şansım oldu AVM'de olduğum için yumuşaktı ondan araştırmak isteyenler için linki bıtakttımHocam bu öyle geçiştirilecek konu değil açıkçası. Mümkün olduğunca %100 pamuk tercih edilmeli. Genellikle polyester olabiliyor. Polyesterin zararını ve farklarını araştırırsanız demek istediğimi anlayacaksınız.
Hocam valla ben buluyorum açıkçası. Daha geçen 900e maviden sweatshirt aldım.Fiyatına göre dedim 1000tlye %100 pamuk değildir sadece bugün deneme şansım oldu AVM'de olduğum için yumuşaktı ondan araştırmak isteyenler için linki bıtakttım
Olabilir içeriğini bulursan buraya eklersinHocam valla ben buluyorum açıkçası. Daha geçen 900e maviden sweatshirt aldım.