Pürüzsüz yağ gibi kayan mousepad öneri

Lahana11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
1000006756.webp

Arkadaşlar herkesin önerdiği mousepadi aldım (klassegear) ama pürüzlü zımpara gibi. Bana yağ gibi kayan fareyi döndürünce 1-2 tur dönen mousepad lazım

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar herkesin önerdiği mousepadi aldım (klassegear) ama pürüzlü zımpara gibi. Bana yağ gibi kayan fareyi döndürünce 1-2 tur dönen mousepad lazım
ben steelseries qck large heavy kullanıyorum dediğin ayarda severek kullanıyorum itince uçuyor ileri gece aratıyor kendini :D mouse

Cam al hocam döndürdün mu helikopter gibi uçmaya başlasın mouse skatezleride ona göre ayarlarsin

Aldığınız mousepad 50% kontrol 50% hız yapıya sahip yağ gibi kayacak bir mousepad istiyorsanız sadece speed yapıda almalısınız.
Ben hybrid modelini kullanıyorum ona rağmen mouse akıyor üstünde speed modeli tercih ederseniz daha iyi olur sizin için.

wraithten blade y alabilirsiniz ama skatez eritiyor cok hizli oldugu icin
Havitten uyguna aldığım paw3325 sensörlü bi fare var mouse hiç kaymıyo skatezlerinide az koymuşlar buna skatez felan sonradan takılmaz mı ya😀

Havitten uyguna aldığım paw3325 sensörlü bi fare var mouse hiç kaymıyo skatezlerinide az koymuşlar buna skatez felan sonradan takılmaz mı ya😀
takilir jade dot skatez alin blade y ile birlikte skatez eridiginde 4 er 4er takarsaniz icinden 40 tane cikiyor skatez uzun sure idare eder sizi

Geri