ben steelseries qck large heavy kullanıyorum dediğin ayarda severek kullanıyorum itince uçuyor ileri gece aratıyor kendiniAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar herkesin önerdiği mousepadi aldım (klassegear) ama pürüzlü zımpara gibi. Bana yağ gibi kayan fareyi döndürünce 1-2 tur dönen mousepad lazım
cam terletmiyor mu yaCam al hocam döndürdün mu helikopter gibi uçmaya başlasın mouse skatezleride ona göre ayarlarsin
Terletir büyük ihtimal ama zaten camlar profesyonel işi bence adamlar eldivenle falan oynar herhaldecam terletmiyor mu ya
Havitten uyguna aldığım paw3325 sensörlü bi fare var mouse hiç kaymıyo skatezlerinide az koymuşlar buna skatez felan sonradan takılmaz mı yawraithten blade y alabilirsiniz ama skatez eritiyor cok hizli oldugu icin
takilir jade dot skatez alin blade y ile birlikte skatez eridiginde 4 er 4er takarsaniz icinden 40 tane cikiyor skatez uzun sure idare eder siziHavitten uyguna aldığım paw3325 sensörlü bi fare var mouse hiç kaymıyo skatezlerinide az koymuşlar buna skatez felan sonradan takılmaz mı ya![]()