Neler Yeni

Pusat Clutch Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
Forza Horizon oynamak için gamepad bakıyordum. Galiba bazı gamepadler Forza'da çalışmıyormuş, Pusat Clutch uyumlu mu veya başka bir öneriniz var mı ?

Cihangir

80+ Gold
uyumlu ama 2. el xbox 9. nesil al o daha iyi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Forza Horizon oynamak için gamepad bakıyordum. Galiba bazı gamepadler Forza'da çalışmıyormuş, Pusat Clutch uyumlu mu veya başka bir öneriniz var mı ?
https://www.hepsiburada.com/techsto...mlu-gamepad-p-HBCV00002542RQ?magaza=Techstorm. Bunu kullanıyorum. İlk gamepad im bir sıkıntısını görmedim direk bağlanıyor kablosuzda herhangi bir gecikme yaşamadım android tv ve windows pc de kullandım bluetooth ile pil derdide yok kendisi şarjlı forza da oynadım sorunsuz çalışıyordu titreşimleri felan

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende çok baktım buna dostum YouTube üzerinde güzel bir incelemesi var. Çocuk kötü değil bu fiyata çok rahat alınır diyordu. Xbox almasaydım bunu alacaktım.
Yardımlarınız için teşekkür ederim bende bir iki videoya bakıp kararımı vereceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama büyük ihtimalle pusat olacak çünkü şuanda en f/p Gamepad pusat gibi görünüyor

Malesef var maks 900 TL verebilirim
tavsiyem ikinci ellere bakmanız. 900 liraya bulunur 9.nesil xbox controller. mağazalar satıyor 6 ay garanti veriyor test de edebilirsin alırken. yada biraz daha bekleyip bütçe arttırıp sıfır almanı öneririrm. monster da pek ısındığım bir marka değil, internette olsun arkadas cevremde olsun hep sorun yaşayan insan dolu. ek olarak msi gc serisi gamepadlerden uzak durmanı öneririm. logitechin de 2 modeli var ama şahsen önermem, 10 yılı geçti artık günümüze hitap etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,912
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom