RTX3070 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,879 En İyi Cevap 7 Reaksiyon skoru 9,087 1 Mart 2021 #2 ErenV yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu koddaki hata nedir. Devamı için tıklayın... Hata değil de saçma gibi geldi nasıl bir çıktı alıyorsun?
ErenV yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu koddaki hata nedir. Devamı için tıklayın... Hata değil de saçma gibi geldi nasıl bir çıktı alıyorsun?
ErenV 80+ Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 64 Reaksiyon skoru 16 1 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 RTX3070 yazmış: Hata değil de saçma gibi geldi nasıl bir çıktı alıyorsun? Devamı için tıklayın... Hocam 9.sınıf bilgisayar dersindeyiz hoca yazdı hata nedir dedi bende bulamadım.
RTX3070 yazmış: Hata değil de saçma gibi geldi nasıl bir çıktı alıyorsun? Devamı için tıklayın... Hocam 9.sınıf bilgisayar dersindeyiz hoca yazdı hata nedir dedi bende bulamadım.
F FuNN07 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 716 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 423 1 Mart 2021 #4 ErenV yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu koddaki hata nedir. Devamı için tıklayın... Boş TAB kullanılmış o yüzden hata veriyor galiba. Print komutunun altındaki boşluk yüzünden veriyor yani.
ErenV yazmış: Alıntıyı görüntüle Bu koddaki hata nedir. Devamı için tıklayın... Boş TAB kullanılmış o yüzden hata veriyor galiba. Print komutunun altındaki boşluk yüzünden veriyor yani.
ErenV 80+ Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 64 Reaksiyon skoru 16 1 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 FuNN07 yazmış: Boş TAB kullanılmış o yüzden hata veriyor galiba. Print komutunun altındaki boşluk yüzünden veriyor yani. Devamı için tıklayın... Evet hata oymuş yeni öğrenmeye başladığım için bilmiyordum sağol.
FuNN07 yazmış: Boş TAB kullanılmış o yüzden hata veriyor galiba. Print komutunun altındaki boşluk yüzünden veriyor yani. Devamı için tıklayın... Evet hata oymuş yeni öğrenmeye başladığım için bilmiyordum sağol.