Pythonu kaç ayda öğrenebilirim ?

Reaksiyon skoru
1,823
Dostlar temel seviyede bilgim var kullanıcıdan bilgi alıp ekrana yazma ve temel seviyede if else fonksiyonlarını biliyorum bunu üst seviyeye çıkartmam için neler önerirsiniz ayrıca kaç ayda üst seviyeye çıkabilirim ?

Dostlar temel seviyede bilgim var kullanıcıdan bilgi alıp ekrana yazma ve temel seviyede if else fonksiyonlarını biliyorum bunu üst seviyeye çıkartmam için neler önerirsiniz ayrıca kaç ayda üst seviyeye çıkabilirim ?
Arkadaşım 2 ayda bankamatik yazılımlarına benzer şeyler yapabiliyordu.

Temel seviye kısmını nasıl attınız ? bir tavsiyeniz var mıdır ? Başlayıp bırakıyorum sürekli

btk akademiye göz atabilirsiniz sertifika da veriyor ve ücretsiz uğraşma sıklığınıza göre değişir bence bir ayda halledilir

Sorduğuna göre bıkmışsın. Bu şekilde zor ilerlersin. İraden yoksa hiç bir zaman bir şey öğrenemezsin. Kendini toparla.

python lua gibi diller kolay uğraşırsan 1-2 aya güzel bi seviyeye gelirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,083
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri