Qck+ mı qck heavy large mı?

Sourora

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar 2 mousepad arasındayım

Steelseries Qck+ ve Steelseries Heavy Large

farkları nelerdir? cs oynuyorum.

Steelseries Qck Heavy Large özür diliyorum

İkisi de değil, bütçeyi biraz artır bağlantıdaki ürünün Large veya XLarge (90x40 olması lazım) al. Ben Large (kare olan) alıp, klavye için de ucuz ofis tipi bir deri mouse pad almanı öneririm.

Bu balance yüzeye sahip CS ve Valorant oyunlar için daha uygun olacaktır. Yanların mavi, pembe ve sarı renkli etiket olanlar SS yeni mouse padleri. Sarısını yerelde pek göremedim. Galiba controldü hatırlamıyorum. Pembe olan hızlı, mavi ise hybrid tarzı bir şey. Hızlı yüzey CS2, Valorant gibi oyunlarda pek avantajlı olmuyor. En ideali hybrid.

2026-01-08_23-18.webp

Ama SS takıntın yoksa bu bütçeye şu ürün çok daha mantıklı. Serenity öneririm. Burada da speed, balance ve control tarzı belirtmiyorsa, yumuşak yüzey almak daha mantıklı. Yüzey ne kadar sertse o kadar hızlı demek.

Veya hiç olmadı SAO Hybrid yüzeyini alın. PRO olanın renkleri farklı ve boyutu 50x50.

Klavye için 70x30 yeter. Bence Klasik olanı alın 3mm olduğundan, bir miktarı kare mouse pade koyuyorsanız eşit olur.

Hatta tasarımlı bir şey olsun dersen şu tarz 70x30, 80x30 yani daha uygun fiyatlı geniş mouse padlere de bakabilirsin. ,

Son düzenleme:
Geri