Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Qcy ailybuds clear kulaklık 899 tl yerine 89tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Hüseyin
Kanka açsın konuyu nolcak
Konun sonu sürekli aynı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben de fiyat hatasından 240mm sıvı soğutma almıştım forum sayesinde. Denemek lazım. Hatta bugün 100 liraya ısıtıcı bile aldık ajksfhajshf
İşte sadece çok az kişi alabiliyor zaten konu açılır açılmaz iptal olmasa bile stok bitiyor.

Birden fazla alanlar da direkt çöküyor bu arada stok falan kalmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Melih Baygör
hocam boş yorum yapma rica ediyorum. paylaşılan ürün gayet fırsat. indirim değil dikkat edersen fırsat ifadesi kullandım. ki paylaşılan görsele göre ürün onaylanmış yani tüketici hakem heyeti ile ürünün alınması kuvvetle muhtemel. daha önce spigen fırsatı paylaşıldığında 20bintl lik ürünü 5bine aldım. fazla boş yapma rica ediyorum.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Ali Batmaz
Fiyat hatalarını paylaşıp durmayın artık.
bilader artık temu açmayın artık yanlış fiyat açmayın diye geveleyenler sıcak fırsatlardaki bildirimleri kapatabilir veya açan kişiyi engelleyebilir bu kategoride yanlış fiyat da açılır temu da açılır

neyin açılıp neyin açılamayacağına sen karar veremezsin

shamrain

80+

İşte sadece çok az kişi alabiliyor zaten konu açılır açılmaz iptal olmasa bile stok bitiyor.

Birden fazla alanlar da direkt çöküyor bu arada stok falan kalmıyor.
fiyat hatası ile alırken birdakine iki tane alıcam bir tanesini bu kardeşime hediye edicem canı sıkılmış alamıyor diye ona buna salça oluyor siz de öyle yapın bence bi tane kendinize bi tane ekreme

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Melih Baygör
bilader artık temu açmayın artık yanlış fiyat açmayın diye geveleyenler sıcak fırsatlardaki bildirimleri kapatabilir veya açan kişiyi engelleyebilir bu kategoride yanlış fiyat da açılır temu da açılır

neyin açılıp neyin açılamayacağına sen karar veremezsin
temu ürünlerinin başlığına temu ifadesi eklenirse iyi olur, onun haricinde sıkıntı yok bence de

Mr.White

80+ Bronze
temu ürünlerinin başlığına temu ifadesi eklenirse iyi olur, onun haricinde sıkıntı yok bence de
Bi ara boku çıkmıştı (ilk temu konuları) ama şuan konu açan çoğu kişi vergi hariç diye belirtiyo ordan anlaşılıyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,421
İsim
Hacı
900 lira sepette...

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
fiyat hatası ile alırken birdakine iki tane alıcam bir tanesini bu kardeşime hediye edicem canı sıkılmış alamıyor diye ona buna salça oluyor siz de öyle yapın bence bi tane kendinize bi tane ekreme
Hocam çok da takmayın bu adam kendi alamadığı ve konusunu kendi açamadığı indirim olunca deliriyor adeta.

Top Bottom