Neler Yeni

QCY HT05 MELOBUDS ANC alacağım pişman olur muyum?

NightWish2434

80+ Silver
Başlıktaki kulaklığı 600₺ ye alacağım. Pişman eder mi?

Son düzenleme:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Selim
Ben memnunum sadece bassi yetersiz kalıyordu varsayılan ekolayzır ayarında. İki oynama yapıyorsun iş tamam. Cihaz güncellemesi geliyor 2.0.2 ve 2.0.9 sürümlerinde transparan modu duyu seviyenin üstünde ses verirken 3.0.1de bunu azaltmislar ona nazaran anc modu daha iyi çalışıyor. Gelen sürüm güncel değilse guncellemeni tavsiye etmem. Ancsi rakiplerine göre belki çok iyi değildir ama ben baya memnunum. Mikrofonu da bence kaliteli hayırlı olsun. Müzik için istersen anker modellerine bakabilirsin.

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben memnunum sadece bassi yetersiz kalıyordu varsayılan ekolayzır ayarında. İki oynama yapıyorsun iş tamam. Cihaz güncellemesi geliyor 2.0.2 ve 2.0.9 sürümlerinde transparan modu duyu seviyenin üstünde ses verirken 3.0.1de bunu azaltmislar ona nazaran anc modu daha iyi çalışıyor. Gelen sürüm güncel değilse guncellemeni tavsiye etmem. Ancsi rakiplerine göre belki çok iyi değildir ama ben baya memnunum. Mikrofonu da bence kaliteli hayırlı olsun. Müzik için istersen anker modellerine bakabilirsin.
Şöyle söyleyeyim: müzik ve YouTube'dan videolar izleyeceğim. Normal kulaklıklar da asla kulağımda durmuyor. Bunun boyutu bir tık daha büyük diye bunu tercih ettim. Suanki dandik kulaklığım buram buram bass veriyor zaten ben bassa doydum. Diğer dediğin anc seffaf mod çokta umrumda değil. Enc bir tık iyi olmuş çünkü konuşmada asla sesimi iletemiyordum karşı tarafa. Mikrofon kaliteside önemliydi bu yüzden. Müzik olarak pop rap ve metal dinliyordum eğer çok ihtiyaç duyarsan eq ayarı yaparım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

- yön olarak gördüğüm 2 özellik vardı biri kızılötesi sensör olmaması (olmasada olur) diğeri (bu önemli) çift cihaz desteği.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
C Ş
1 yıla yakın kullanıyorum. Memnunum. v2.0.2, v2.0.9 V3.0.1 sürümlerini kullandım. En iyisi v2.0.2'ydi. Şeffaflık çok iyiydi önceki sürümlerde. Şimdi normal duyma seviyesinde. Kötü değil sadece normal duyma seviyesine indirdiler v3.0.1 ile. Önceden işitme cihazı gibiydi. Anc düşük frekanslı sesleri daha çok engellerken yüksek frekanslıları daha az engelleyebiliyor. Fabrika gürültüsü, araba lastik gürültüsü, fan sesi gürültüsü gibi sesleri güzel izole ediyor.
Uygulama desteği ile ekolayzır, anc, şeffaflık, uyku modu, oyun modu,... gibi özellikleri kontrol edebiliyorsun. Dokunma olarak tek çift ve üç dokunma ayarını sağ ve sol kulaklık için özel olarak ayarlayabiliyorsun bu güzdl bie şey. Ses profili dengeli bir yapıya sahip. Ne baslar çok önde ne de tizler. Yumuşak tınısı var kulak tırmalamıyor son seslerde bile.
Şarjı 7 saate yakın gidiyor.

Tek olumsuz yanının senin için 700 tl'ye almış olman olduğunu söyleyebilirim. 550TL'ye bulup alsaydın daha iyi olurdu

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
O kulaklığı alıp pişman oluyorsan sana kulaklık bulmak çok zor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Selim
Şöyle söyleyeyim: müzik ve YouTube'dan videolar izleyeceğim. Normal kulaklıklar da asla kulağımda durmuyor. Bunun boyutu bir tık daha büyük diye bunu tercih ettim. Suanki dandik kulaklığım buram buram bass veriyor zaten ben bassa doydum. Diğer dediğin anc seffaf mod çokta umrumda değil. Enc bir tık iyi olmuş çünkü konuşmada asla sesimi iletemiyordum karşı tarafa. Mikrofon kaliteside önemliydi bu yüzden. Müzik olarak pop rap ve metal dinliyordum eğer çok ihtiyaç duyarsan eq ayarı yaparım bende

- yön olarak gördüğüm 2 özellik vardı biri kızılötesi sensör olmaması (olmasada olur) diğeri (bu önemli) çift cihaz desteği.
Kızılötesini ben de çok aradım yapacak bir şey yok. Memnun kalacağını düşünüyorum. Çok terleyince kulaktan düşme eğiliminde oluyor benim kulak yapımdan olabilir bu bilemem.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
kkesinlikle hayır

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
550TL'ye bulup alsaydın daha iyi olurdu
Özelliklerini ezberledimde henüz satın almadım. Nereden 550₺ ye alabilirim? Çünkü eskisini tamir ettirme ihtimalimde vardı şuan Kadıköy'e onu sormaya gidiyorum.

O kulaklığı alıp pişman oluyorsan sana kulaklık bulmak çok zor.
Sordum sadece teşekkür ederim.

Kızılötesini ben de çok aradım yapacak bir şey yok. Memnun kalacağını düşünüyorum. Çok terleyince kulaktan düşme eğiliminde oluyor benim kulak yapımdan olabilir bu bilemem.
Benim kulak yapım kadar kötü olamaz emin ol :) biri kepçe biri normal. Biri kayıyor biri kaymıyor yani.

kkesinlikle hayır
Teşekkürler.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
C Ş
Özelliklerini ezberledimde henüz satın almadım. Nereden 550₺ ye alabilirim? Çünkü eskisini tamir ettirme ihtimalimde vardı şuan Kadıköy'e onu sormaya gidiyorum.

Sordum sadece teşekkür ederim.

Benim kulak yapım kadar kötü olamaz emin ol :) biri kepçe biri normal. Biri kayıyor biri kaymıyor yani.

Teşekkürler.
Normalde 550TL civarına satılıyordu. Son zamanlarda çıktı fiyatı. Ara ara takip et siteleri yine düşebilir.

NightWish2434

80+ Silver
Normalde 550TL civarına satılıyordu. Son zamanlarda çıktı fiyatı. Ara ara takip et siteleri yine düşebilir.
N11 de kuponla 600₺ geliyor alayım mı?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
Fiyatına göre iyi kulaklık. Çift cihaz desteği T18 melobuds da var ama bence HT05 daha iyi.

NightWish2434

80+ Silver
Fiyatına göre iyi kulaklık. Çift cihaz desteği T18 melobuds da var ama bence HT05 daha iyi.
T18 de aktif gürültü engelleme yok çalıştığım ortamda çok ses var

DÜZELTME 600₺

Top Bottom