NightWish2434
80+ Silver
Başlıktaki kulaklığı 600₺ ye alacağım. Pişman eder mi?
Son düzenleme:
Şöyle söyleyeyim: müzik ve YouTube'dan videolar izleyeceğim. Normal kulaklıklar da asla kulağımda durmuyor. Bunun boyutu bir tık daha büyük diye bunu tercih ettim. Suanki dandik kulaklığım buram buram bass veriyor zaten ben bassa doydum. Diğer dediğin anc seffaf mod çokta umrumda değil. Enc bir tık iyi olmuş çünkü konuşmada asla sesimi iletemiyordum karşı tarafa. Mikrofon kaliteside önemliydi bu yüzden. Müzik olarak pop rap ve metal dinliyordum eğer çok ihtiyaç duyarsan eq ayarı yaparım bendeBen memnunum sadece bassi yetersiz kalıyordu varsayılan ekolayzır ayarında. İki oynama yapıyorsun iş tamam. Cihaz güncellemesi geliyor 2.0.2 ve 2.0.9 sürümlerinde transparan modu duyu seviyenin üstünde ses verirken 3.0.1de bunu azaltmislar ona nazaran anc modu daha iyi çalışıyor. Gelen sürüm güncel değilse guncellemeni tavsiye etmem. Ancsi rakiplerine göre belki çok iyi değildir ama ben baya memnunum. Mikrofonu da bence kaliteli hayırlı olsun. Müzik için istersen anker modellerine bakabilirsin.
Kızılötesini ben de çok aradım yapacak bir şey yok. Memnun kalacağını düşünüyorum. Çok terleyince kulaktan düşme eğiliminde oluyor benim kulak yapımdan olabilir bu bilemem.Şöyle söyleyeyim: müzik ve YouTube'dan videolar izleyeceğim. Normal kulaklıklar da asla kulağımda durmuyor. Bunun boyutu bir tık daha büyük diye bunu tercih ettim. Suanki dandik kulaklığım buram buram bass veriyor zaten ben bassa doydum. Diğer dediğin anc seffaf mod çokta umrumda değil. Enc bir tık iyi olmuş çünkü konuşmada asla sesimi iletemiyordum karşı tarafa. Mikrofon kaliteside önemliydi bu yüzden. Müzik olarak pop rap ve metal dinliyordum eğer çok ihtiyaç duyarsan eq ayarı yaparım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
- yön olarak gördüğüm 2 özellik vardı biri kızılötesi sensör olmaması (olmasada olur) diğeri (bu önemli) çift cihaz desteği.
Özelliklerini ezberledimde henüz satın almadım. Nereden 550₺ ye alabilirim? Çünkü eskisini tamir ettirme ihtimalimde vardı şuan Kadıköy'e onu sormaya gidiyorum.550TL'ye bulup alsaydın daha iyi olurdu
Sordum sadece teşekkür ederim.O kulaklığı alıp pişman oluyorsan sana kulaklık bulmak çok zor.
Benim kulak yapım kadar kötü olamaz emin ol biri kepçe biri normal. Biri kayıyor biri kaymıyor yani.Kızılötesini ben de çok aradım yapacak bir şey yok. Memnun kalacağını düşünüyorum. Çok terleyince kulaktan düşme eğiliminde oluyor benim kulak yapımdan olabilir bu bilemem.
Teşekkürler.kkesinlikle hayır
Normalde 550TL civarına satılıyordu. Son zamanlarda çıktı fiyatı. Ara ara takip et siteleri yine düşebilir.Özelliklerini ezberledimde henüz satın almadım. Nereden 550₺ ye alabilirim? Çünkü eskisini tamir ettirme ihtimalimde vardı şuan Kadıköy'e onu sormaya gidiyorum.
Sordum sadece teşekkür ederim.
Benim kulak yapım kadar kötü olamaz emin ol biri kepçe biri normal. Biri kayıyor biri kaymıyor yani.
Teşekkürler.
N11 de kuponla 600₺ geliyor alayım mı?Normalde 550TL civarına satılıyordu. Son zamanlarda çıktı fiyatı. Ara ara takip et siteleri yine düşebilir.
T18 de aktif gürültü engelleme yok çalıştığım ortamda çok ses varFiyatına göre iyi kulaklık. Çift cihaz desteği T18 melobuds da var ama bence HT05 daha iyi.
Bekle bence. N11 bazen 550'ye yakın fiyata satıyor. Bir de kupon kullanırsan 500'e yakın fiyata alabilirsin.N11 de kuponla 600₺ geliyor alayım mı?