Qcy t13 anc kulağımdan düşüyor

FatihKS

80+
Reaksiyon skoru
69
beyler bu kulaklığın kulağımdan düşmesi normal mi sırf bu yüzden yeni kulaklık almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım

beyler bu kulaklığın kulağımdan düşmesi normal mi sırf bu yüzden yeni kulaklık almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
benimde düşüyordu buds fe aldım 1 kere bile düşmedi normal kullanımda.

benim telefonda samsung o yüzden bende buds fe düşündüm hocam da kulağımdan düşer diye korkuyorum
t13 kulağımdan her an düşerken buds fe de yaşamadım onu ki bende iphone var ona rağmen aldım buds fe

aynı kulaklık bende de var en küçük silikonuyla beraber kullanıyorum düşme gibi bir problemim olmadı

t13 kulağımdan her an düşerken buds fe de yaşamadım onu ki bende iphone var ona rağmen aldım buds fe
Buds fe kullanıyorum şu anda silikon 2 çeşit yapmışlar istersen sade yapabiliyorsun istersende destekli

Buds fe kullanıyorum şu anda silikon 2 çeşit yapmışlar istersen sade yapabiliyorsun istersende destekli
en büyük silikonu taktım geçtim ben hangisi hangisidir bilmem.

kutunun içinde küçük, orta, büyük boy silikonlar çıkmıyor muydu? uygun olanı takarsan düşmez. kulaklığı değiştirmen bir şey ifade etmez. yeni alacağın kulaklıkta da kulağına uyan silikon yoksa yine düşer.

kutunun içinde küçük, orta, büyük boy silikonlar çıkmıyor muydu? uygun olanı takarsan düşmez. kulaklığı değiştirmen bir şey ifade etmez. yeni alacağın kulaklıkta da kulağına uyan silikon yoksa yine düşer.
qcyde en büyüğü bile düşüyor kanka o yüzden tuvalete düşmüştü bi tanesi hatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,549
Üyeler
191,874
Son üye
xFost3r
Geri