Neler Yeni

Qcy T13 sağ mikrofon çalışmıyor

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Sol mikrofon çalışıyor sağ mikrofonda dune kadar çalışıyordu fakat bugün çalışmıyor daha yeni aldım 1 hafta falan oldu düşürdüm falan olsa neysede durduk yere

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Sol mikrofon çalışıyor sağ mikrofonda dune kadar çalışıyordu fakat bugün çalışmıyor daha yeni aldım 1 hafta falan oldu düşürdüm falan olsa neysede durduk yere
Servise verin hocam.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
helsinki
Hocam bir şey soracağım. Bu kulaklığı 1 ay once aldim sorunlu çıktı 3-4 saniyede 1 baglanti kopuyordu bazen 5 dakika da bir. Trendyola yolladım kesin camura yatarlar dedim paramı iade ettiler. Ürün yüksek ihtimal fabrikasyon sorunluydu. Şimdi aldığım fiyattan 80 tl ucuza buldum. Bu kulaklik alinir mi? Mikrofon kalitesi iyi diye hatırlıyorum. Kopma sorunundan sonra nadiren olsa bile kuskularim var tekrar ayni sorunu yaşar miyim diye. Siz sık kopma sorunu yasadiniz mi? Gecmis olsun bu arada.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir şey soracağım. Bu kulaklığı 1 ay once aldim sorunlu çıktı 3-4 saniyede 1 baglanti kopuyordu bazen 5 dakika da bir. Trendyola yolladım kesin camura yatarlar dedim paramı iade ettiler. Ürün yüksek ihtimal fabrikasyon sorunluydu. Şimdi aldığım fiyattan 80 TL ucuza buldum. Bu kulaklik alinir mi? Mikrofon kalitesi iyi diye hatırlıyorum. Kopma sorunundan sonra nadiren olsa bile kuskularim var tekrar ayni sorunu yaşar miyim diye. Siz sık kopma sorunu yasadiniz mi? Gecmis olsun bu arada.
Tesekkur ederim. Hiç kopma sorunu yaşamadım mikrofon harici bir sorunu yok benimkinde bende tavsiyeler üzerine almıştım.

Top Bottom