Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,599
Qcy 700 Anker 850tl Benim için önemli olan bassların temiz ve yoğun olması. Sizce hangisi alınır?
kanka t 13 kullanıyorum 500e aldım 500 lük bir kulaklık uzun kullanımda kafa açıyor çok önermem anker nasıldır bilmem t13 ün tizler fazla yazılımdan bass açınca da boğukluk oluyor kafa ağrıtıyorQcy 700 Anker 850tl Benim için önemli olan bassların temiz ve yoğun olması. Sizce hangisi alınır?
Sağolun hocamkanka t 13 kullanıyorum 500e aldım 500 lük bir kulaklık uzun kullanımda kafa açıyor çok önermem anker nasıldır bilmem t13 ün tizler fazla yazılımdan bass açınca da boğukluk oluyor kafa ağrıtıyor
Hocam biraz bütçenizi asicak ama buds fe onerebilirim aktif olarak 6 aydır kullanıyorum bende aşırı bass seven biriyim ve beni baya memnun ediyor equalizer ile beraberQcy 700 Anker 850tl Benim için önemli olan bassların temiz ve yoğun olması. Sizce hangisi alınır?
Anker r50inin frekans grafiği böyle hocam sizi kuvvetle muhtemel bass konusunda tatmin eder ama temizliği konusunda bir fikrim yok maalesefQcy 700 Anker 850tl Benim için önemli olan bassların temiz ve yoğun olması. Sizce hangisi alınır?
Anker olanı 2 senedir kullanıyorum sesi genel olarak iyi bence ve baya dayanıklı çıktı daha önce aldığım kulaklıklar ilk senesi dolmadan sorunlar çıkarıyordu.Qcy 700 Anker 850tl Benim için önemli olan bassların temiz ve yoğun olması. Sizce hangisi alınır?