ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hocam klavye için ayrı bir konu açabilir miyim?
Alan kişi beğeniyorsa sorun yok zaten. Ancak beğenme olasılığı eğer erkekse çok düşük.Yazan arkadaş bu şekilde beğeniyor olabilir, ERKEK
Aç tabi dostum. Bütün sorularını sor.Hocam klavye için ayrı bir konu açabilir miyim?
Bu sorunuz için konu açabilirsiniz, gerekli cevaplar size o konuda verilir.Konudan bağımsız, MSI H310M PRO-M2 PLUS nasıl bir kart, alım satım yapılır mı ?
9.nesil için bir anakart sıfır olarak ihtiyacı olan olabilir. Fakat biraz zaman alır satman.Konudan bağımsız, MSI H310M PRO-M2 PLUS nasıl bir kart, alım satım yapılır mı ?
alınır mı?
Ben yazana kadar soran arkadaşın mesajı arkalarda kalmış o sizde gözükmemiş olabilir bilemiyorum orasını,Alan kişi beğeniyorsa sorun yok zaten. Ancak beğenme olasılığı eğer erkekse çok düşük.
Bunun fiyatı neden bu kadar düşük? Şişirilme mi yoksa gerçekten iyi bir indirimde mi?bence bu fiyata alınır.Asus P504 ROG Gladius II Origin Pink Edition Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus P504 ROG Gladius II Origin Pink Edition Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus P504 ROG Gladius II Origin Pink Edition Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Siyah rengi zaten 250 tl civarında.Bunun fiyatı neden bu kadar düşük? Şişirilme mi yoksa gerçekten iyi bir indirimde mi?
Mouse'ın normal fiyatlarını arkadaş sorana kadar bilmiyordum ama bence son zamanlardaki gördüğü en düşük fiyata göre gayet tamin edici ana fiyatı şişirilmiş olsa bile düştüğü fiyat kesinlikle değerlendirilebilir.Bunun fiyatı neden bu kadar düşük? Şişirilme mi yoksa gerçekten iyi bir indirimde mi?
Aslında kişi sevdiysr alanilir buna zaten itirazım yok ama benim demek istediğim bunu seven bir erkeğin çıkma ihtimali düşüktür, sonuçta erkekleğe küçüklüğünden beri mavi giydirilir ve etrafımda da pembe seven erkeğe hiç rastlamadım ancak yine de az da olsa pembe sever ve renge önem vermeyenlerin alabilirBen yazana kadar soran arkadaşın mesajı arkalarda kalmış o sizde gözükmemiş olabilir bilemiyorum orasını,
mouse'ın ne olduğunu insanlar görerek alıyor beğenmiyecekleri şeyler renk ve tatlış olmasıysa zaten bunun bilincinde olmalı sonrasında bu niye siyah mat kaplama değil diye şok olmaz sanıyorum erkek olmasıyla bir alakası yok yani
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım sizin kötü bir niyetiniz veyahut bir kastınız yok farkındayım ama bu sonuçta genel kabul gören bir algı olsada bence bağnaz bir algıAslında kişi sevdiysr alanilir buna zaten itirazım yok ama benim demek istediğim bunu seven bir erkeğin çıkma ihtimali düşüktür, sonuçta erkekleğe küçüklüğünden beri mavi giydirilir ve etrafımda da pembe seven erkeğe hiç rastlamadım ancak yine de az da olsa pembe sever ve renge önem vermeyenlerin alabilir
Zaten bağnazlık yapmıyorum, sadece oran ve olasılıkları söylüyorum. Pembe bağımlısı böyle dayılar görmek kolay değil ancak pembe sevmesine de saygımız sonsuz.Ben sizin ne demek istediğinizi anladım sizin kötü bir niyetiniz veyahut bir kastınız yok farkındayım ama bu sonuçta genel kabul gören bir algı olsada bence bağnaz bir algı
Ama yinede unutmayın has delikanlıların rengi pembedir
Alıntıyı görüntüle