Neler Yeni

🔥İndirim QP BİLİŞİM EFSANE KASIM İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Konudan bağımsız, MSI H310M PRO-M2 PLUS nasıl bir kart, alım satım yapılır mı ?

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S

Alan kişi beğeniyorsa sorun yok zaten. Ancak beğenme olasılığı eğer erkekse çok düşük.
Ben yazana kadar soran arkadaşın mesajı arkalarda kalmış o sizde gözükmemiş olabilir bilemiyorum orasını,
mouse'ın ne olduğunu insanlar görerek alıyor beğenmiyecekleri şeyler renk ve tatlış olmasıysa zaten bunun bilincinde olmalı :D sonrasında bu niye siyah mat kaplama değil diye şok olmaz sanıyorum erkek olmasıyla bir alakası yok yani :D

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
bence bu fiyata alınır.
Bunun fiyatı neden bu kadar düşük? Şişirilme mi yoksa gerçekten iyi bir indirimde mi?

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Bunun fiyatı neden bu kadar düşük? Şişirilme mi yoksa gerçekten iyi bir indirimde mi?
Mouse'ın normal fiyatlarını arkadaş sorana kadar bilmiyordum ama bence son zamanlardaki gördüğü en düşük fiyata göre gayet tamin edici ana fiyatı şişirilmiş olsa bile düştüğü fiyat kesinlikle değerlendirilebilir.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ben yazana kadar soran arkadaşın mesajı arkalarda kalmış o sizde gözükmemiş olabilir bilemiyorum orasını,
mouse'ın ne olduğunu insanlar görerek alıyor beğenmiyecekleri şeyler renk ve tatlış olmasıysa zaten bunun bilincinde olmalı :D sonrasında bu niye siyah mat kaplama değil diye şok olmaz sanıyorum erkek olmasıyla bir alakası yok yani :D
Aslında kişi sevdiysr alanilir buna zaten itirazım yok ama benim demek istediğim bunu seven bir erkeğin çıkma ihtimali düşüktür, sonuçta erkekleğe küçüklüğünden beri mavi giydirilir ve etrafımda da pembe seven erkeğe hiç rastlamadım ancak yine de az da olsa pembe sever ve renge önem vermeyenlerin alabilir

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Aslında kişi sevdiysr alanilir buna zaten itirazım yok ama benim demek istediğim bunu seven bir erkeğin çıkma ihtimali düşüktür, sonuçta erkekleğe küçüklüğünden beri mavi giydirilir ve etrafımda da pembe seven erkeğe hiç rastlamadım ancak yine de az da olsa pembe sever ve renge önem vermeyenlerin alabilir
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım sizin kötü bir niyetiniz veyahut bir kastınız yok farkındayım ama bu sonuçta genel kabul gören bir algı olsada bence bağnaz bir algı :D

Ama yinede unutmayın has delikanlıların rengi pembedir :D o.O2

nargileci.jpg

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım sizin kötü bir niyetiniz veyahut bir kastınız yok farkındayım ama bu sonuçta genel kabul gören bir algı olsada bence bağnaz bir algı :D

Ama yinede unutmayın has delikanlıların rengi pembedir :D o.O2

Alıntıyı görüntüle
Zaten bağnazlık yapmıyorum, sadece oran ve olasılıkları söylüyorum. Pembe bağımlısı böyle dayılar görmek kolay değil ancak pembe sevmesine de saygımız sonsuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,540
Üyeler
163,518
Son üye
ahmet2928
Top Bottom