Macunu güzelce uyguladıysan fan tam takılmamıştır. Görmen gereken derece 70 civarı.herkese iyi geceler r5 7500f işlemcime thermalrıght peerlees assaisan takılı cpu-z stress testinde 10 dakika çalıştı 82 derece gördü normal mi pek normal olduğunu düşünmüüyorum
Macunu güzelce uyguladıysan fan tam takılmamıştır. Görmen gereken derece 70 civarı.
aslaMesaj otomatik birleştirildi:
işlemcinin bozuk olma ihtimali var mı sıfır aldım
boşta 50 51 52Boşta kaç derece? Assassin's spirit v2 120 kullanıyorum cpu z yükleyip test yapayım bakalım kaç dereceymiş.
tammdır hocam hhaber edersiniz.Boşta kaç derece? Assassin's spirit v2 120 kullanıyorum cpu z yükleyip test yapayım bakalım kaç dereceymiş.
aynı işlemci mi vardıSıcaklık normal hocam aynı soğutucu vardı 83 dereceleri görüyordum sıvıya geçtim cine 24'de 80 görüyor boşta şuan 360mm ile 45-47 arası oluyor
stress testinde bırakır mısınız 10 dakikaBilgisayara stres testi yaptım 30 dakikadır kurcalıyorum testleri, core tempte boşta 45 derece yükte max. 74 dereceye çıktığını gösteriyor.
Evetaynı işlemci mi vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
stress testinde bırakır mısınız 10 dakika
a 620 anakart doğru oda sıcaklığpınmı bilmiyorum ama 42 derece testi yaptığımda 35 derece falandıdur tahmin edeyim. a620 anakart kullanıyorsun ve oda sıcaklığı 28-30 civarı?
hava sıcaklığıa 620 anakart doğru oda sıcaklığpınmı bilmiyorum ama 42 derece testi yaptığımda 35 derece falandı