R3 2200G Overclock Performansı

Önceden Witcher oyununda kaç FPS alıyordunuz? Sıcaklıklar iyi.
Sanırım 25-30 arası falan alıyorum :D teşekkür ederim. Ayrıca işlemciyi 3.8ghz e çektim fazla ısınmamıştı zaten sanırım değil mi ?

İşlemci sıcaklığı 70-75 dereceyi geçmediği sürece fazla dert etmenize gerek yok. Eğer geçerse çok az overclock azaltırsınız.

65 derece normal sıcaklıklar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair
İşlemci sıcaklığı 70-75 dereceyi geçmediği sürece fazla dert etmenize gerek yok. Eğer geçerse çok az overclock azaltırsınız.

65 derece normal sıcaklıklar.
Anladım, son bir şey daha soracağım bilgisayarı tekrardan başlattım ve uygulamış olduğum ayarlar gitti sanırım cpu voltajı ve mhz değeri oynuyor bunu nasıl kaydedebilirim daha deminki ayarlarımı sağ üstten uygula dedim fakat bir şey olmadı ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani daha demin 3.8e sabitlenmişti şuanda uygula dersem aynı oluyor fakat baştan başlattığımda değişiyor.

Ben laptop kullandığım için hiç overclock yapmadım. :D

Sadece forumlardan ve YouTube'dan öğrendiğim kadar.

• Beğen
Stress testinde çok sıcak olması normal bir şey. Birde oyunlarda deneyin.

Sorun olmaz diye düşünüyorum. Dediğim gibi 70-75 dereceyi geçmesin yeterli.

• Beğen
Stress testinde çok sıcak olması normal bir şey. Birde oyunlarda deneyin.

Sorun olmaz diye düşünüyorum. Dediğim gibi 70-75 dereceyi geçmesin yeterli.
Şimdi biostan overclocklayacağım fakat voltaj arttırması yapmam gerekiyor mu ryzen master ile profili sıfırladığımda voltaj 1.4 oluyor yani biostan bir voltaj artırımı yapmadan sadece ghz yükseltsem bir sorun çıkar mı voltaj konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır overclocku başarıyla tamamladım, Eğer aynı işlemciyi kullanan arkadaşlar varsa 1.4V Verip GHZ hızını 3.75 Yaptım Vega için ise 1.1V verip hızı 1300mhz yaptım bilginize.

Son düzenleme:
Geri