R3 3200g o.c

ankaralı97

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
Ben o.c yapmayı bilmiyorum hiç o yuzden a320m anakart sipariş ettim yolda.
sizce iptal edip b350m anakart almaya gerek varmi o.c bilmedigimden.
sonra belki denerim tabi olur mu bilmem.

Son düzenleme:
O anakartın O.C desteği yok ki :D.

Ben o.c yapmayı bilmiyorum hiç o yuzden a320m anakart sipariş ettim yolda sizce iptal edip b350m anakart almaya gerek varmi o.c bilmedigimden sonra denerim tabi olur mu bilmem.
B350 anakart alacaksanız BİOS update yapmanız gerekebilir.

a320 anakartlarda Overclock yapamazsınız ama b350 de yapabilirsiniz.
Onu biliyorum yazdim zaten ben başka soru sordum bilmeyem için gerek varmi almaya diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B350 anakart alacaksanız BİOS update yapmanız gerekebilir.
Bios update kolay yapmak gigabyte marka alacagimdan direk indirip flash atinca yapıyor ama islemci o.c hic bilmiyorum.

Onu biliyorum yazdim zaten ben başka soru sordum bilmeyem için gerek varmi almaya diye.

Bios update kolay yapmak Gigabyte marka alacagimdan direk indirip flash atinca yapıyor ama islemci o.c hic bilmiyorum.
Overclock yapacaksanız iyice araştırın. İşlemciyi yakabilirsiniz.

Bios update kolay yapmak Gigabyte marka alacagimdan direk indirip flash atinca yapıyor ama islemci o.c hic bilmiyorum.
Dostum O.C yapmayı bilmiyorsan zaten hiç bulaşma ama O.C bilmiyorum diye diğerine göre daha düşük bi anakartıda tercih etme :)

Hic bilgim yok ondan 100-200 TL daha fazla verip o.c yapabilecegim anakart almaya gerek varmi yapacagimda belli degil bilmedigimden.
Riski göze alırım iyice araştırıp overclock yapabilirim diyorsanız alın.

Dostum O.C yapmayı bilmiyorsan zaten hiç bulaşma ama O.C bilmiyorum diye diğerine göre daha düşük bi anakartıda tercih etme :)
Overclock harici pek farkları yok. 4. nesil işlemcileri 2 anakartta destekleyemeyecek.

Riski göze alırım iyice araştırıp overclock yapabilirim diyorsanız alın.

Overclock harici pek farkları yok. 4. nesil işlemcileri 2 anakartta destekleyemeyecek.
O zaman gerek yok. Daha sonradan ucuza belki işlemci alırim.

O zaman gerek yok. Daha sonradan ucuza belki işlemci alırim.
Zaten şu an B450 altı anakart almanızı pek önermem. B550 kapıda diyebiliriz. İleri de bütçeniz olduğunda B550 anakarta geçebilirsiniz.

Benim dedigim anakartlar teklonojiden destekledigi mimari hepsi birebir aynı sade o.c destek farki var onda almaya gerek olmadigina karar kildim arkadaşın sayesinde şuanlik.

Geri