Vatan o kadar lanet bir yerki A2000 almaya gidiyorum BX500 kakalamaya çalışıyorlar frisby psu satıyor tr nin en büyük elektronik mağzası inanılmaz, garantiye götür ama ben olsam bu sistemi direk isde ederdim
Vatan o kadar lanet bir yerki A2000 almaya gidiyorum BX500 kakalamaya çalışıyorlar frisby psu satıyor tr nin en büyük elektronik mağzası inanılmaz, garantiye götür ama ben olsam bu sistemi direk isde ederdim
Öncelikle ben sorununuzun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Her ihtimale karşı
İlk olarak sistemi kendiniz sökün eğer garanti dışı kalmayacaksa,
Ram'in pinlerini silgiyle temizleyin
Ekran kartını da aynı şekilde, sata portlarınır yerini değiştirin ram slotu değiştirin. Ardından bios'u sıfırlayın.
Temiz bir format atın.
Bu rehberi takip edebilirsiniz.
Bios güncel değilse güncelleyin.
Sonra işlemciye ufak bir ayar vereceğiz. Bununla ilgili rehberim mevcut.
Ekran kartını da aynı şekilde, sata portlarınır yerini değiştirin ram slotu değiştirin. Ardından bios'u sıfırlayın.
Temiz bir format atın.
Amd anakartlar genel olarak voltajı bol keseden verir, fazladan bu enerji bize ısı olarak geri döner.. Bunu çözmek için küçük bir rehber hazırlamak istedim. Burada herhangi bir overclock tavsiyesi vermeyeceğim çünkü bildiğiniz üzere her anakart ve her işlemci için durumlar farklıdır. B450m s2h...
Temiz bir format atın.
Amd anakartlar genel olarak voltajı bol keseden verir, fazladan bu enerji bize ısı olarak geri döner.. Bunu çözmek için küçük bir rehber hazırlamak istedim. Burada herhangi bir overclock tavsiyesi vermeyeceğim çünkü bildiğiniz üzere her anakart ve her işlemci için durumlar farklıdır. B450m s2h...
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Tüketici mahkemesine başvur bana kötü mal saytılar diye psu ssd yi örnek ver kendi pc lerine takmayacaklarını satmayacaklar arkadaş yemin ediyorum tilt oluyorum. Sonuna kadar git bence mahkemede