evet calısıyor roket gibi dönüyo hemde ısındığı icin, corsair spec delta 650w kasamstok fan çalışıyor mu?
kasanızın modeli nedir?
1,175 verdim 1370lerde calısıyordu sanırım o civarlarda basic haliKaç v verdiniz
soğutucu oturmamış sanırım1,175 verdim 1370lerde calısıyordu sanırım o civarlarda basic hali
evde kendim oturtabilir miyim? montajı zor musoğutucu oturmamış sanırım
1.175 verdiğinizi nereden gördünüz?1,175 verdim 1370lerde calısıyordu sanırım o civarlarda basic hali
Zor değil pc kapalı iken soğutucu sallanıyor mu bakar mısınız?evde kendim oturtabilir miyim? montajı zor mu
yok hocam zımba gibiZor değil pc kapalı iken soğutucu sallanıyor mu bakar mısınız?
offset ne oluyor bilmiyorum şahsen, hiwinfo dan kontrol ediyorum biostan verdim ana kartım gigabytın1.175 verdiğinizi nereden gördünüz?
Offset olarak mı verdiniz?
Bende ryzen 5 3600 kullanıyorum kendi stok fanıyla aynı sorunu yaşıyodum 95 dereceleri görüyodumateş çıkcak işlemciden pc yeni geldi 3060lı r5 3600lü voltaj yaptım ona rağmen oyunda pc kapanıyo voltajdan düşürmedne önce oyun acılmadan kapanıyodu nabacam
mavi ekran falan yiyor muydun? oyunlar acılınca falan şak diye kapanıyor vsBende ryzen 5 3600 kullanıyorum kendi stok fanıyla aynı sorunu yaşıyodum 95 dereceleri görüyodum
id coolin se234 aldım maksimum 70 görüyorum Ac Walhala da
97 dereceyi görüp gine çalışan işlemcim:ateş çıkcak işlemciden pc yeni geldi 3060lı r5 3600lü voltaj yaptım ona rağmen oyunda pc kapanıyo voltajdan düşürmedne önce oyun acılmadan kapanıyodu nabacam