Neler Yeni

r5 3600 sıcaklık

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
işlemci sicaklığı ile Anakart ne alaka?
Anakartın nedir? ryzeni stok soğutucusu ile mi kullanıyorsun?
Biosun Güncel mi?

Tüm ryzenler manuel değerler girmessen , otomatikte fazla volt çektiğinden dolayı ısı yükselir.
Bende oto alınca volt olarak 1.45V ye kadar volt çekiyor buda sıcaklık sebebi oluyor.
Oto'da bırakmak en iyisi. Yoksa işlemci yanabilir. Turbo Boost'a çıkınca Fazla Voltaj harcaması normal. Soğutucu alırsa düzelir.

remzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet başak
işlemci sicaklığı ile Anakart ne alaka?

Oto'da bırakmak en iyisi. Yoksa işlemci yanabilir. Turbo Boost'a çıkınca Fazla Voltaj harcaması normal. Soğutucu alırsa düzelir.

Anakartını merak edip sordum. Anakartından dolayı sıcaklık artıyor diye bir cümle kullanmadım :)

Aynen kardeşim işlemci yanar :))))))

BlowEca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Can
Anakartın nedir? ryzeni stok soğutucusu ile mi kullanıyorsun?
Biosun Güncel mi?

Tüm ryzenler manuel değerler girmessen , otomatikte fazla volt çektiğinden dolayı ısı yükselir.
Bende oto alınca volt olarak 1.45V ye kadar volt çekiyor buda sıcaklık sebebi oluyor.
anakartım asrock b450m hdv 4.0

T.P.G.

80+ Titanium
Kasan nedir? İyi hava almiyorsa stok sogutucu ile normal degerler. CBP kapatmayı deneyebilirsin BIOS tan ya da voltaji 1.33 e çek

BlowEca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Can
Kasa neredeyse hava almıyor gibi bir şey. Soğutucu ya da kasa değişimi şart. Veya yan kapaği ac her kullanimdan sonra temizle. Voltaj ayarla 1.33 e bakalim 70 derecelere duserebilir miyiz.
pc daha 1 günlük kasayı değiştire bileceğimi sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa neredeyse hava almıyor gibi bir şey. Soğutucu ya da kasa değişimi şart. Veya yan kapaği ac her kullanimdan sonra temizle. Voltaj ayarla 1.33 e bakalim 70 derecelere duserebilir miyiz.
sence kasanın ön kısmı cam diye mi hava alamıyor

T.P.G.

80+ Titanium
PC daha 1 günlük kasayı değiştire bileceğimi sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sence kasanın ön kısmı cam diye mi hava alamıyor
Evet. Yanlardan yeterli hava alamiyor. Aslinda bir yerde onune mesh panel yaotirilabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom