Quepardo
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 309
- İsim
- Berkem Özevim
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz yeterliyse Mx-4 2019 Edition almalısınız bence.
Üst fan için de fotoğraftaki Snowman fan yerine linkteki fanı tavsiye ederim. Görünüşü ve aydınlatması daha iyi.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Birde ben yerinizde olsam alıp denerdim olmazsa iade edersiniz. Ben ilk T6 Ultra aldığımda mavi olanı almıştım ancak rengini beğenmeyip iade ettim. Yani iade alıyorlar. Tabi biraz da satın alacağınız yer ile ilgili ben Ramtech Bilgisayar'dan almıştım.
Soğutma konusunda iyi olur mu çünkü halihazırda üst fan var ama biri beyaz biri mavi sabit renk bunlardan birini üste takıp tek renk olanı alta takmayı düşünüyorum
Ben de ramtech bilgisayar'dan rainbow olanını almayı planlıyorum 189.90 TL şu anda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu açarken yazmıştım hocam r5 3600 işlemcisini otomatikte bırakınca voltajı fazla veriyor diye bir şeyler gördüm de forumlarda o voltajı manuel olarak sabitlemek daha mı sağlıklı olur ve öyleyse nasıl yapabilirimVar da sorun neydi onu söyleseydin ona göre bir şey derdim .