Site guvenilir midir?Eline geçmesi 20 günü bulabilir ama fiyatı çok iyi. Kule tipi soğutuculardan alabilirsin. Arctic'in fanları çok hoşuma gittiği için bu soğutucuyu önerdim. Ben de soğutucu olarak Rampage Iced 120*2 kullanıyorum, fanların sesleri biraz rahatsız ediyor, düşük devirde ses yok ama devir yükselince vızıltı gibi geliyor ses, Arctic Bionix P120 fan taktım egzoz olarak, işlemcideki fandan daha güçlü ve çok daha az ses çıkarıyor, o yüzden Arctic'e hayran kaldım, soğutucunu da öneririm.![]()
ARCTIC Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu 12 cm Siyah, Kırmızı PC Soğutma
ARCTIC Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu 12 cm Siyah, Kırmızı PC Soğutma , PC Soğutma , ACFRE00060Awww.bossbilisim.com
Ben ekran kartı, ses kartı, iki adet te fan satın aldım, hafta içi mesai saatlerinde aradığımda müşteri hizmetlerine ulaştım, fanı değiştirmek istedim iade almadan farkını vererek istediğim fanı gönderdiler, site güvenilir, tahmini teslim süresi 1 gün yazan ürünler stoklarında olan ürünler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 9 gün yazan stokta olmayan ürünler, onu da yurt dışından getiriyorlar o yüzden elinize geçmesi 20 günü bulabilir bunu göze alıyorsanız 9 gün yazan ürünleri de alabilirsiniz. 1 gün yazanlardan eğer stokta 1 tane kaldıysa ve sizinle aynı anda başka biri de sipariş verdiyse karışıklık olabilir, paranızı iade alırsınız binde bir olacak bir durum. N11'de de başıma gelmişti. Zaten sitenin N11'de mağazası var, başka sitelerde de var mı bilmiyorum ama N11 üzerinden Asus ses kartı almıştım, gönderen yine aynı firmaydı.Site guvenilir midir?
işlemcini aldıktan sonra sitenin youtube kanalında önerildiği gibi sorun var mı diye prime95 ile test etmiş miydin işlemciyi ?Merhaba arkadaşlar.
r5 3600 işlemcim stok fan oyunlarda 85-90 buluyor ne önerirsiniz
500 TL bütçem varHocam bütçe nedir ?
Yok yapmadımişlemcini aldıktan sonra sitenin youtube kanalında önerildiği gibi sorun var mı diye prime95 ile test etmiş miydin işlemciyi ?
T6 ultra, Se234500 TL bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok yapmadım