r5 3600 valorantta 80-85 derece

Tecan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
@Abdullah Hacıgül abi ne yapayım itopyayı mı arayayım bu normal değil yani direkt bakar msn şu değerlere %36 kullanımda 83 derece

Çok garip hangi programı kullanıyorsun değerleri görmek için.

Allah Allah dostum iyi misin cidden? itopya ne yapsın veya Abdullah Bey ne yapsın sıcaklık yüksekse? Kaldı ki o sıcaklıklar normal.

Allah Allah dostum iyi misin cidden? itopya ne yapsın veya Abdullah Bey ne yapsın sıcaklık yüksekse? Kaldı ki o sıcaklıklar normal.
normalse sıkıntı yok abi bende normal olduğunu biliyorum bugün birileri tedirgin etti beni normal mi peki kaça kadar normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gta da kaç alıyorsun abi @crazyreign

normalse sıkıntı yok abi bende normal olduğunu biliyorum bugün birileri tedirgin etti beni normal mi peki kaça kadar normal
90-95 derece görürsen normal. Sıkıntı yoksa neden itopya'yı arayayım diyorsun onu cidden anlamadım yani.

90-95 derece görürsen normal. Sıkıntı yoksa neden itopya'yı arayayım diyorsun onu cidden anlamadım yani.
bugün herkes itopyayı ara ara ara dedi ben de bir sorayım dedim

iyi o zaman 90 95 ise sıkıntı yok abi

sağol

CBU kapat onun yüzünden voltajda dalgalanmalar oluyor bu sıcaklıkta bişey yok ama çok takıyorsan kafaya dediğimi yap

Geri