Neler Yeni

R5 3600 ve GT 1030 Sistem Toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Sanane
İlgilendiği Kategoriler
Ekipman
kör oldum yazıp trollediğini zanneden boş adam çok hocam neyse sabah saatlerinde buraya bişey sorulmazmış onuda öğrenmiş olduk insanlar okuma yazma bilmiyorlar boş boş atlıyorlar sazan gibi
O ben değilim yalnız. Ama harbiden kötü.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yahu stoklar düzelince 3000 serisi bir kart takacağımı yazılı değil mi yukarda keşke okumayı öğrenseniz be kardeşim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

3000 serisi kart takılacak stoklar düzeltikten sonra okuma yazmanız mı yok yoksa gelin ben yardımcı olayım :D
Berbat olduğunu değiştirmez

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Git 1030 sisteme 6000 ver. Uğraşamayacağım seninle.
lütfen uğraş be kardeşim lütfen uğraş sen olmazsan ben napıcam :( fiyatları ak akçeden daha ucuza 5 k civarına mal edip sonra ekran kartını takacağım illa böyle ..... a anlatır gibi anlatmak mı lazım size ya parçaları sordum ben sadece parçaları anlatsan boşa zaman kaybı anlatmasan boş boş çene çalarsanız ..... yazık

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
lütfen uğraş be kardeşim lütfen uğraş sen olmazsan ben napıcam :( fiyatları ak akçeden daha ucuza 5 k civarına mal edip sonra ekran kartını takacağım illa böyle ..... a anlatır gibi anlatmak mı lazım size ya parçaları sordum ben sadece parçaları anlatsan boşa zaman kaybı anlatmasan boş boş çene çalarsanız ..... yazık
Öncelikle raporlandın.
Parçaları mı anlatayım gerçekten?
1030 2.el dışında alınmaz, 10400F daha ucuzken 3600 almak başka bir dünya zaten, RAM hiç duymadım, piyasada Ballistix gibi canavarlar varken o RAM'e para vermek akılsızca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Öncelikle raporlandın.
Parçaları mı anlatayım gerçekten?
1030 2.el dışında alınmaz, 10400F daha ucuzken 3600 almak başka bir dünya zaten, RAM hiç duymadım, piyasada Ballistix gibi canavarlar varken o RAM'e para vermek akılsızca.
heh şöyle normal insan taklidi yapsan hiç uzamazdı bu konu diyeceğin 2 cümleyi sabahtan beri tatava yapıyorsun yazılımcıyım ben oyunla işim yok fazla render vs için 3600 tercih ettim tabikide biliyorum 10400f in fps in daha iyi olduğunu balistix bu sitedeki stoklarda yoktu onu almayı düşünüyorum insan gibi anlaşmak varken durduk yere ters konuşma vs çıkış yapma insanlara burdan sağ üstte x var ona tıklayınca hayatımda yeri yok burdaki hiç bişeyin raporlamadın umrumda değil güzellikle yaklaş insanlara son yazımdır buda buradaki konu kapatılırsa sevinirim

Top Bottom