Neler Yeni

Mavi Ekran r5 5500 windows 10 mavi ekran hatası

killa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
killa
Tam emin değilim ama o ihtimal var. Şuan böyle bir test et bakalım. Eğer sorun çıkarmazsa diğer depolamanın kırmızı kablosu tak. Benim bildiğim son birkaç yıldır çıkan anakartların kutusunun içinde sağdaki gibi SATA kabloları var.
Dediğim gibi hocam bir hata edip PC'yi toplattığım için kutular falan bende ama SATA kablosunun içinde olmamasına pek şaşırmadım. Bana ders oldu zaten bir daha toplamaya falan bulaşmam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Dediğim gibi hocam bir hata edip PC'yi toplattığım için kutular falan bende ama SATA kablosunun içinde olmamasına pek şaşırmadım. Bana ders oldu zaten bir daha toplamaya falan bulaşmam.
Şimdilik yapacağımız başka bir şey kalmadı hocam. Bu sahte RAM'i de bildir Hepsiburadaya bakalım. Sonucu merak ediyorum bakalım ne diyecekler.

killa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
killa
Şimdilik yapacağımız başka bir şey kalmadı hocam. Bu sahte RAM'i de bildir Hepsiburadaya bakalım. Sonucu merak ediyorum bakalım ne diyecekler.
Teşekkür ederim hocam. RAM için arkadaşa yazdım hocam siparişin verildiği numaradan işlem yapabildiklerini söylediler sadece.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Teşekkür ederim hocam. RAM için arkadaşa yazdım hocam siparişin verildiği numaradan işlem yapabildiklerini söylediler sadece.
Siparişinle ilgili durumu belirt hocam dediğim gibi. Sahte ürün sattıkları için mağazayı kapatırlar. N11 de öyle olaylar oldu çünkü.

killa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
killa
Siparişinle ilgili durumu belirt hocam dediğim gibi. Sahte ürün sattıkları için mağazayı kapatırlar. N11 de öyle olaylar oldu çünkü.
Yorumlara 35-40 kişi 1 yıldız vererek RAM'in sahte olduğunu, mavi ekrana yol açtığını yazmışlar. Nasıl oluyor da buna rağmen satış yapmaya devam ediyorlar inanılır gibi değil.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Evet hocam. RAM'in 1 yıldızlı yorumlarına bakabilirsiniz çoğu kişi aynı sorundan şikayetçi.
Onlar farklı satıcı. Onlar zaten sahte ürün satan satıcılar. İlginç onlara hiçbir şey yapmamışlar nedense.

killa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
killa
Onlar farklı satıcı. Onlar zaten sahte ürün satan satıcılar. İlginç onlara hiçbir şey yapmamışlar nedense.
Hala satmaya devam eden satıcılar yani. Eminim bunları şikayet eden birileri olmuştur fakat müşteri hizmetleri ne kadar ilgileniyor orası soru işareti.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Hala satmaya devam eden satıcılar yani. Eminim bunları şikayet eden birileri olmuştur fakat müşteri hizmetleri ne kadar ilgileniyor orası soru işareti.
Sen gene de şansını dene bakalım hocam.

killa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
killa
Sen gene de şansını dene bakalım hocam.
Hocam merhabalar söktüğümüzden bu yana mavi ekran vermedi fakat şimdi fark ettim Witcher'ı açamıyorum. Bastığım zaman bu ekran geliyor. Oyun dosyalarını sizin dediğiniz şekilde atmıştım halbuki.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-01-12 224151.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-12 224151.png
    178.3 KB · Hit: 30

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Hocam merhabalar söktüğümüzden bu yana mavi ekran vermedi fakat şimdi fark ettim Witcher'ı açamıyorum. Bastığım zaman bu ekran geliyor. Oyun dosyalarını sizin dediğiniz şekilde atmıştım halbuki.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common buranın ekran görüntüsünü atar mısın?

killa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
killa
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common buranın ekran görüntüsünü atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDD'yi geri takıp atsam sorun düzelir mi acaba? Takıp takmama konusunda da kararsızım gerçi ama.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-01-12 224939.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-12 224939.png
    17.8 KB · Hit: 30
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,755
Üyeler
163,546