AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,151
2 hafta falan olduNe zaman hocam ?
2 hafta falan olduNe zaman hocam ?
Hocam 1k fazla olsun sağlam olsun bilğim yerden alayım 2 ay kullanılmış ekran kartı hani 1 k fazla verdik diye sistem zehir mi olacak pnu anlamadımEkran kartından kısman lazım. Ben tepe model 6700xtyi 7.5e aldım
asus dual modeli hangi seviye kalıyor bilginiz var mı17 18 civarına düşürebilirseniz alınır. Sapphire pulse biraz giriş seviye kalıyor o yüzden
Bildiğim yerden diyorsun da. Benim kartta kutulu güvenlik etiketleri üzerinde. Furmarkt testi istedin mi?Hocam 1k fazla olsun sağlam olsun bilğim yerden alayım 2 ay kullanılmış ekran kartı hani 1 k fazla verdik diye sistem zehir mi olacak pnu anlamadım
asus dual modeli hangi seviye kalıyor bilginiz var mı
bu liste bilir kişi tarafından mı oluşturulmuş yoksa alelade bir kişi tarafından bakılarak mıBildiğim yerden diyorsun da. Benim kartta kutulu güvenlik etiketleri üzerinde. Furmarkt testi istedin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu konularda araştırma yapan bir youtuber diyebiliriz.bu liste bilir kişi tarafından mı oluşturulmuş yoksa alelade bir kişi tarafından bakılarak mı
Evet istedim sen hangi karttan aldın şu an 2. El sitelerde o aldığın karttan satılıyor mu pekiBildiğim yerden diyorsun da. Benim kartta kutulu güvenlik etiketleri üzerinde. Furmarkt testi istedin mi?
Ben facebook üzerinden aldım. Sarı sitede bulabilirmisiniz bilmiyorumEvet istedim sen hangi karttan aldın şu an 2. El sitelerde o aldığın karttan satılıyor mu peki
Ekran kartını söyleyin araştırayım hocamBen facebook üzerinden aldım. Sarı sitede bulabilirmisiniz bilmiyorum
Facebookta satan birisi var şuan sapphire nitro+ modelini. 8k yazmış pazarlıkla indirebilirseniz güzel kart. GPU world türkiyeye bakın bulursunuz orda facebooktanEkran kartını söyleyin araştırayım hocam
Attığım listedeki ekran kartlarına bakabilirsiniz. Ama tip olarak xfx merc nitro+ ya da reddevil güzel aralarındanFacebookta satan birisi var şuan sapphire nitro+ modelini. 8k yazmış pazarlıkla indirebilirseniz güzel kart. GPU world türkiyeye bakın bulursunuz orda facebooktan
İşlemci fiyatı iyi ekran kartı hakkında bilgim yok anakarti muhtmelen sıfır alcaksın ama o paraya değmez o anakarta ikinci el bir şey bak SSD standart fiyatı gg bekle belki indirimli bir şey düşer ben 900e almıştım ggde birkaç hafta önce ram fazla abartı bu sisteme göre ggden 16gb ram çek geç kasayı bende sipariş verdim ama nasıl bilmiyorum yorum yapmayacağım onun içinRyzen 5 5600 2000₺ { 2.el}
sapphire pulse 6700xt 7500₺ {2.el}
Asus prime b 550m-k am4 3250₺
Vento GAMERS ARENA VG16AL MESH FSP 650W 80+ HYPER PRO 4x120MM RGB FAN E-ATX GAMING KASA 3000₺
512 gb ssd 1080&
32 gb ddr4 ram 2250₺
19.100₺ değer mi arkadaşlar iyi mi
Saol hocam teşekkürlerFacebookta satan birisi var şuan sapphire nitro+ modelini. 8k yazmış pazarlıkla indirebilirseniz güzel kart. GPU world türkiyeye bakın bulursunuz orda facebooktan
Attığım listedeki ekran kartlarına bakabilirsiniz. Ama tip olarak xfx merc nitro+ ya da reddevil güzel aralarından
Pahalı geldi bana 5600 ile aka b550 var dimiNeden